reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Może jak dziś pogrzebał to coś ruszy. A jak nie, to molestuj męża i to bez oszczędzania się ;) Filip jest duzy, mozesz byc o niego spokojna. Wiec nic tylko rodzić. 2 cm to fajne rozwarcie. Oby szybko i w środku puściło.

reklama
Lilka urodzila sie 31.03.19
54cm, 3100
Porod byl wywolany balonem, od 21 w sobote meczylam sie z nim do 8 rano. To byla tragedia. Pozniej oksytocyna i nastepne godziny krzyku. Rozwarcie zatrzymalo sie na 8cm i nie chciala wyjsc, skonczylo sie cc dopiero o 15:30 w niedziele......
Jest wspaniala :):):) i tylko to mi rekompensuje traume ze szpitala.

Załączniki

• IMG-20190401-WA0013.jpg
    IMG-20190401-WA0013.jpg
    148,1 KB · Wyświetleń: 97
  • IMG-20190401-WA0008.jpg
    IMG-20190401-WA0008.jpg
    168,5 KB · Wyświetleń: 99
54cm, 3100
Porod byl wywolany balonem, od 21 w sobote meczylam sie z nim do 8 rano. To byla tragedia. Pozniej oksytocyna i nastepne godziny krzyku. Rozwarcie zatrzymalo sie na 8cm i nie chciala wyjsc, skonczylo sie cc dopiero o 15:30 w niedziele......
Cudowna [emoji813] serdecznie gratuluję i dużo zdrówka dla Was. Wiadomo kiedy Was wypuszczą do domu?

54cm, 3100
Gratulacje ! :))) Jest cudna [emoji7][emoji7][emoji7] @liczba współczuję porodu, coraz bardziej mnie to przekonuje do CC!
Już się nie mogę doczekać swojego gagatka jak tak patrzę na te Wasze szczęścia :))

Może jak dziś pogrzebał to coś ruszy. A jak nie, to molestuj męża i to bez oszczędzania się ;) Filip jest duzy, mozesz byc o niego spokojna. Wiec nic tylko rodzić. 2 cm to fajne rozwarcie. Oby szybko i w środku puściło.
tak fajne z takim rozwarciem bylam doiero pod koniec przy julce a tu juz w 37 jest.. racujemy z M nad przyspieszeniem.. chyba rzeczywiscie zaczne masowac te sutki.

54cm, 3100
Ojej to sie wymeczylas biedna [emoji53]
Ale ogromne gratulacje kochana [emoji8] cudna dziewczynka [emoji7]

54cm, 3100
Ta twoja dziewczynka 54 cm, ale wydaje się taka duża :)))

reklama
54cm, 3100
Gratulacje! Szkoda, że się musiałeś tyle wcześniej namęczyć, jak finalnie i tam wyszło cc, ale dla takiej córeczki warto [emoji7] cudna jest, duża zdrówka dla Was [emoji4]

Do góry