martoosia04
Fanka BB :)
Może jak dziś pogrzebał to coś ruszy. A jak nie, to molestuj męża i to bez oszczędzania się Filip jest duzy, mozesz byc o niego spokojna. Wiec nic tylko rodzić. 2 cm to fajne rozwarcie. Oby szybko i w środku puściło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowna [emoji813] serdecznie gratuluję i dużo zdrówka dla Was. Wiadomo kiedy Was wypuszczą do domu?Lilka urodzila sie 31.03.19
54cm, 3100
Porod byl wywolany balonem, od 21 w sobote meczylam sie z nim do 8 rano. To byla tragedia. Pozniej oksytocyna i nastepne godziny krzyku. Rozwarcie zatrzymalo sie na 8cm i nie chciala wyjsc, skonczylo sie cc dopiero o 15:30 w niedziele......
Jest wspaniala i tylko to mi rekompensuje traume ze szpitala.
Gratulacje ! )) Jest cudna [emoji7][emoji7][emoji7] @liczba współczuję porodu, coraz bardziej mnie to przekonuje do CC!Lilka urodzila sie 31.03.19
54cm, 3100
Porod byl wywolany balonem, od 21 w sobote meczylam sie z nim do 8 rano. To byla tragedia. Pozniej oksytocyna i nastepne godziny krzyku. Rozwarcie zatrzymalo sie na 8cm i nie chciala wyjsc, skonczylo sie cc dopiero o 15:30 w niedziele......
tak fajne z takim rozwarciem bylam doiero pod koniec przy julce a tu juz w 37 jest.. racujemy z M nad przyspieszeniem.. chyba rzeczywiscie zaczne masowac te sutki.Może jak dziś pogrzebał to coś ruszy. A jak nie, to molestuj męża i to bez oszczędzania się Filip jest duzy, mozesz byc o niego spokojna. Wiec nic tylko rodzić. 2 cm to fajne rozwarcie. Oby szybko i w środku puściło.
Ojej to sie wymeczylas biedna [emoji53]Lilka urodzila sie 31.03.19
54cm, 3100
Ta twoja dziewczynka 54 cm, ale wydaje się taka duża ))Lilka urodzila sie 31.03.19
54cm, 3100
Gratulacje! Szkoda, że się musiałeś tyle wcześniej namęczyć, jak finalnie i tam wyszło cc, ale dla takiej córeczki warto [emoji7] cudna jest, duża zdrówka dla Was [emoji4]Lilka urodzila sie 31.03.19
54cm, 3100