reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Mi to dopiero leci [emoji85] patrzcie na to [emoji50]
Ja dzis znow spac nie moglam bo skurcze w lydkach mnie budzily [emoji37] okropne uczucie [emoji37]Zobacz załącznik 956503
30tc????? Cooooo???? Gdzie ty tak z tymi tygodniami pędzisz??? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Kaamilaaa
Nie wiem [emoji85] przyspieszyl jakos ten czas ostatnio [emoji23]30tc????? Cooooo???? Gdzie ty tak z tymi tygodniami pędzisz??? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A ja jestem w proszku jeszcze [emoji85]
Ty juz szykujesz co nieco z wyprawki ?
Ja jade po zwolnienie niedługo i musze lekarza zahaczyc. Ciśnienie mi wywalilo do gory i zaczelam miec problem z rekoma.. Woda sie tak zatrzymuje mam ten zespol ciesni nadgarstka.. Bol jest okropny az po lokcie a rece mnie parza mrowia i w opuszkach od wczoraj nie wrocilo mi czucie.
martoosia04
Nie wiem [emoji85] przyspieszyl jakos ten czas ostatnio [emoji23]
A ja jestem w proszku jeszcze [emoji85]
Ty juz szykujesz co nieco z wyprawki ?
Mam pojedyncze rzeczy, typu pieluchy tetrowe, jakieś muślinowe itp. Kilka unisex ubranek, jakies gadżety typu koszyczki na pieluchy które staną przy przewijaku, dwa rzeczniczki kąpielowe, torbe do wózka nową i w sumie nic więcej. Nadal nie znamy płci (mam nadzieję, że jutro się to zmieni po wizycie), więc nie wiem w co iść. Ubranek po chłopcach mam mnóstwo, muszę się zebrać i przejrzeć co się w ogóle nadaje by używać, zrobić listę potrzebnych rzeczy. Nie mam nawet szafy by schować nowości [emoji23] ogólnie póki co mega luz. [emoji23]
W ogóle wydaje mi się że za te całe kompletowanie wyprawki wezmę się dopiero tak na porządnie od czerwca. Bo dopiero w czerwcu planujemy kupić dodatkową szafę dla Malucha. A nie chce żeby te ubrania leżały gdzieś w kartonach na ziemi i się kurzyły. Pewnie jeśli okaże się, że spodziewamy się dziewczynki, to najpierw postawię na uzupełnienie garderoby w róż [emoji23][emoji23] już mam sporo ubranek gdzies w apkach w koszykach i tylko czekam czy bedzie mi dane kupic [emoji23]
martoosia04
Ja jade po zwolnienie niedługo i musze lekarza zahaczyc. Ciśnienie mi wywalilo do gory i zaczelam miec problem z rekoma.. Woda sie tak zatrzymuje mam ten zespol ciesni nadgarstka.. Bol jest okropny az po lokcie a rece mnie parza mrowia i w opuszkach od wczoraj nie wrocilo mi czucie.
Jedź kochana! Mam nadzieję że lekarz da ci coś co spowoduje że ciśnienie ci zejdzie z ręką będzie lepiej. Wiem jakie to potrafi być nieprzyjemne. Trzymam kciuki.
Kaamilaaa
Jakos mam przeczucie ze bedziesz mogla sie w ten roz zaopatrzyć[emoji14][emoji14]Mam pojedyncze rzeczy, typu pieluchy tetrowe, jakieś muślinowe itp. Kilka unisex ubranek, jakies gadżety typu koszyczki na pieluchy które staną przy przewijaku, dwa rzeczniczki kąpielowe, torbe do wózka nową i w sumie nic więcej. Nadal nie znamy płci (mam nadzieję, że jutro się to zmieni po wizycie), więc nie wiem w co iść. Ubranek po chłopcach mam mnóstwo, muszę się zebrać i przejrzeć co się w ogóle nadaje by używać, zrobić listę potrzebnych rzeczy. Nie mam nawet szafy by schować nowości [emoji23] ogólnie póki co mega luz. [emoji23]
W ogóle wydaje mi się że za te całe kompletowanie wyprawki wezmę się dopiero tak na porządnie od czerwca. Bo dopiero w czerwcu planujemy kupić dodatkową szafę dla Malucha. A nie chce żeby te ubrania leżały gdzieś w kartonach na ziemi i się kurzyły. Pewnie jeśli okaże się, że spodziewamy się dziewczynki, to najpierw postawię na uzupełnienie garderoby w róż [emoji23][emoji23] już mam sporo ubranek gdzies w apkach w koszykach i tylko czekam czy bedzie mi dane kupic [emoji23]
Ja ciagle mam w glowie ze nie zdążę z niczym [emoji52]
Mam juz wozek, ubranka, komode kąpielowa, reczniki, przescieradla, lozeczko, kocyki i w sumie zostalo mi tylko zamowic rzeczy z apteki (koszyk juz uzupelniony), kupic jakies koszule do szpitala, klapki, szlafrok, fotelik, poprac wszystkie ubranka, ogarnac łóżeczko ale poki co nie mam jak sie za to zabrac i strasznie mnie to stresuje [emoji849]
paulina1994
Masz termin dokładnie 2 msc wcześniej niż Ja bo ja na 7 sierpieńMi to dopiero leci [emoji85] patrzcie na to [emoji50]
Ja dzis znow spac nie moglam bo skurcze w lydkach mnie budzily [emoji37] okropne uczucie [emoji37]Zobacz załącznik 956503
martoosia04
O, wózek też mam i nosidełko, bo po młodszym został w bdb stanie. [emoji23][emoji23] więc w sumie najgorsze mam.
Szafę tez wiemy jaka chcemy, łóżeczko (dostawne) kupujemy na sam koniec, przewijak kupimy pewnie z szafa bo obie rzeczy z Ikea. Wanienka to pikuś [emoji23]
No i te rzeczy dla siebie... musiałabym spisać co potrzebuję ale ciezko sie zabrać [emoji23][emoji23][emoji23]
Szafę tez wiemy jaka chcemy, łóżeczko (dostawne) kupujemy na sam koniec, przewijak kupimy pewnie z szafa bo obie rzeczy z Ikea. Wanienka to pikuś [emoji23]
No i te rzeczy dla siebie... musiałabym spisać co potrzebuję ale ciezko sie zabrać [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
paulina1994
Spoczko ja to nawet nie wiem do końca co potrzebuje, wczoraj mój mąż się zdziwił jak zaczęłam mu wymieniać pierdoły typowo apteczne, właśnie jakieś koszule itd.Jakos mam przeczucie ze bedziesz mogla sie w ten roz zaopatrzyć[emoji14][emoji14]
Ja ciagle mam w glowie ze nie zdążę z niczym [emoji52]
Mam juz wozek, ubranka, komode kąpielowa, reczniki, przescieradla, lozeczko, kocyki i w sumie zostalo mi tylko zamowic rzeczy z apteki (koszyk juz uzupelniony), kupic jakies koszule do szpitala, klapki, szlafrok, fotelik, poprac wszystkie ubranka, ogarnac łóżeczko ale poki co nie mam jak sie za to zabrac i strasznie mnie to stresuje [emoji849]
Ale dziś powiedział koledze, że będzie tatą, a on mu mówi, że nie mogą mieć dzieci już wcześniej w sumie gdzieś domyślałam się, że coś jest na rzeczy bo mają dom, fajne auta, pracę spoko, oboje po 30-stce i tak pusto w tym domu, ale nigdy nie pytałam bo to nie moja sprawa, a dziś tak oficjalnie powiedział, że chcieliby ale nie mogą...i chyba mój mąż zmienił trochę zdanie i mówi dzisiaj no cóż trzeba to kupić tobie i Igorowi to wiesz gdzie są pieniądze i zamawiaj [emoji23] oczywiście nie cieszy mnie historia tego kolegi bo nie chciałabym być nigdy na ich miejscu, ale chyba przez takie rzeczy sporo się zmienia w myśleniu człowieka