reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Nie wiem, ale myślę, że by dzwonili w takim przypadku. Tak sobie to tłumaczyłam gdy ja czekałam na harmony.
Generalnie robilam i pappa i harmony ( w pierwszej pappa w drugiej harmony) i powiem szczerze, że jeśli kiedyś jeszcze bede w ciazy to na pewmo zrobię ponownie harmony lub sanco. Fakt drogi, ale dał mi ogromny spokoj wewnętrzny. Pappa też wyszedł dobrze, ale w glowie ciągle mialam liczne pomyłki.
Ann a po co robisz test potrojny jak robilaś sanco ?
U mnie też były wyniki spoznione i dopiero jak zadzwonilam z awanturą, że już dawno powinny być to mialam teho samego dnia wieczorem.

reklama
Kochane miałyście tak, że w 8/9 tygodniu pobolewało Was podbrzusze? Takie jakby uczucie ciagniecia/rozciągania? Miewam często jak się zestresuje skurcze ale nie plamie całe szczęście. To moja pierwsza ciąża i boje się czy wszystko jest w porządku [emoji17]

Kochane miałyście tak, że w 8/9 tygodniu pobolewało Was podbrzusze? Takie jakby uczucie ciagniecia/rozciągania? Miewam często jak się zestresuje skurcze ale nie plamie całe szczęście. To moja pierwsza ciąża i boje się czy wszystko jest w porządku [emoji17]
Też tak miałam i właśnie Ann, Wiktorka i liczba mnie uspokajały że to normalne

Wiktorka w sumie też się zastanawiam npo co mi ten potrójny, chyba że faktycznie coś mi więcej powie o łożysku [emoji848] a mam go miec bezpłatnie z tego programu

Też tak miałam i właśnie Ann, Wiktorka i liczba mnie uspokajały że to normalne

Wiktorka w sumie też się zastanawiam npo co mi ten potrójny, chyba że faktycznie coś mi więcej powie o łożysku [emoji848] a mam go miec bezpłatnie z tego programu
Ja też miałam ten test potrójny i powiem Ci że wyników sama zinterpretować nie umiem. Na połówkowych lekarka powiedziała że wszystko ok. Na temat łożyska nie miałam tam żadnego info. No ale zrobiłam bo trzeba było z programu.

Ann ja też nie wiem co to test potrójny.
Ann jestem przekonana, że gdyby wyniki były złe to już by do ciebie dzwonili.
Mallina taa bo to tak dobrze zaplanować. My mieliśmy iść na polska noc kabaretową 16 lutego. Urodzilam 15 wiec se poszlam
ja dzis widzialam ze u nas bedzie stand up.. i tak w pierwszej chwili do M idziemy! a za chwile kuzwa przeciez moge nie dotrwac....

tak mialam.. gin dal mi mimo wszystko luteine.. ale teraz wiem ze to bylo rozciaganie macicy.. niestety dosc dlugo przeszywal bol.. nieraz w kolana mnie zginal..

Msllina ja bym poszla. Ja sie z moim ginem śmialam (on też mial bilety ns kabaret), że jak bym urodzila na kabarevie to mialabym darmowe bilety do konca życia ;)

Msllina ja bym poszla. Ja sie z moim ginem śmialam (on też mial bilety ns kabaret), że jak bym urodzila na kabarevie to mialabym darmowe bilety do konca życia ;)
no mi szkoda kupic i nie dotrwac a na ostatnia chwile nie mam nawet komu dac zeby chociaz ktos skorzystal.. a poszlabym sie posmiac. odbywa sie to 13 kwietnia...

reklama
Dziękuję wam kochane za pomoc! Bałam się już, że ze mną jest coś nie tak. [emoji4] Ja biorę luteinę dopochwowo.

Do góry