reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Czarek przyszedł na świat 7 marca przez CC. 3080g, 57cm. Początki nie są łatwe ale uczymy się siebie. :)

Zobacz załącznik 950042
Gratulacje [emoji4]
Gina mam za półtora tyg 21 marzec :) a jak chodzę prywatnie może wypisać skierowanie na NFZ ?
Niby tylko jesli ma tez kontrakt z nfz moze ci wypisac ale ja jestem przykladem tego ze jak prywatny gin jest w porzadku to moze wypisac na wszystko nawet jesli nie ma tego kontraktu z nfz [emoji6] moja gin mi tak np wypisala skierowanie na prenatalne [emoji6]

Gratulacje [emoji4]Niby tylko jesli ma tez kontrakt z nfz moze ci wypisac ale ja jestem przykladem tego ze jak prywatny gin jest w porzadku to moze wypisac na wszystko nawet jesli nie ma tego kontraktu z nfz [emoji6] moja gin mi tak np wypisala skierowanie na prenatalne [emoji6]
Pójdę do rodzinnego może się uda ;) a jak nie to poproszę na wizycie gina :)

W prywatnym gabinecie nie moze wystawiac nic na nfz. Dlatego ja zapisalam sie tez do tej samej na nfz i chodzilam na zmiane jak trzeba bylo.
Nie do końca masz rację. To zalezy od kontraktu z nfz. Moj gin przjmuje tylko prywatnie, skierowania na badania miałam płatne, ale już recepty np na luteinę ze zniżką. To samo dotyczny skierowania wystawionego przez niego do poradni specjapistyczniej- w.moim przypadku fo endokrynologa. Bez problemu w poradni na nfz uznali skierowane wystawione w prywatnym gabinecie, bo było wystawionr na odpowoednim druku.

Gratulacje :) jak samo CC ?

U mnie wyjątkowo dobrze, nie poczułam wkłucia, pionizacja objawiała się jedynie kręceniem w głowie i na drugi dzień już latałam wyprostowana. Jedynie na minus, że zasłabłam po znieczuleniu i prawie zwymiotowałam ale szybko mnie naprawili, wstrzykując coś tam. :)

Nie do końca masz rację. To zalezy od kontraktu z nfz. Moj gin przjmuje tylko prywatnie, skierowania na badania miałam płatne, ale już recepty np na luteinę ze zniżką. To samo dotyczny skierowania wystawionego przez niego do poradni specjapistyczniej- w.moim przypadku fo endokrynologa. Bez problemu w poradni na nfz uznali skierowane wystawione w prywatnym gabinecie, bo było wystawionr na odpowoednim druku.

Ja z prywatnego recepty tez mialam ze znizka. Ale juz na badania skierowania nie dala. O widzisz wiec trzeba pytac, moze akurat.

reklama
Tak cesarka ze względu na owinięcie. Bo i tak sn pewnie skonczyłoby się cesarką więc uznali, że nie będą mnie męczyć.
Agrafka gratuluję [emoji8] [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] śliczny okruszek.
No to nawet fajnie że cię nie męczyli od razu CC zrobili i super że się dobrze czujesz. I kiedy do domku wracacie?

Do góry