reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Dlstego ja jestem zdania, ze wraz z pojawieniem się 2 kresek mamusia powinna dostać bana na cały internet [emoji23][emoji23]
No dobra, ale forum mi już zostawcie jak totalnie zeswiruje to chociaż mam Was [emoji14] ;)
Dagaa popieram !
Paulina a później będziesz myśleć czemu jeszcze nie siada, nie podnosi glowki, matko czy on łapie kontakt wzrokowy. Oszaleć można
Ja jeszcze nie urodziłam, a już myślę [emoji23]
Paulina w pierwszej ciąży ruchy poczułam też późno na pewno po 20tc więc tym się nie martw [emoji6] ja też się boję, staram się jakoś trzymać, optymistycznie podchodzić i najmniej myśleć o złych rzeczach ale czasami nie da się wyłączyć myslenia niestety.
Mam nadzieję, że jeszcze mam czas bo ja coś tam czuje, ale czy ja wiem czy to jest to czy to jelita, wiesz jak to w pierwszej ciąży ciężko odróżnić ;) jak kopnie tak pożądnie to wtedy będę wiedziała, że to to [emoji14]

reklama
Dziewczyny pierwszy spacer w chuście zaliczony.
Agrafka i jak ??

Załączniki

• received_365582987386999.jpeg
    received_365582987386999.jpeg
    110,1 KB · Wyświetleń: 67
Hej dziewczyny to dla odstresowania melduję się po wizycie. Julia waży już 1800g wg tego pomiaru jest do przodu 6 dni, a miesiąc temu była dzień do tyłu więc nadrabia kobita i coś czuje, że będzie jak jej młodszy z braci blisko 4 kg. No ale najważniejsze, że zdrowa. Dziś u nas 31+1. Martwiłam się trochę, że od dlugi3go kaszlu coś się podziało, ale jest ok. Szyjka zamknięta, głowa na dole [emoji846]

Dzisiaj skonczylam pakowac torbe. Dołożyłam swoje rzeczy i powiem Wam, ze ledwo sie srednia walizka domknela :/ nie wiem jak dziewczyny pakuja siebie i dziecko w te male kabinowki. Albo moze ja biorę cos co jest zbedne juz sama nie wiem. Tyle, ze wszystko do porodu tez mam w niej

Hej dziewczyny to dla odstresowania melduję się po wizycie. Julia waży już 1800g wg tego pomiaru jest do przodu 6 dni, a miesiąc temu była dzień do tyłu więc nadrabia kobita i coś czuje, że będzie jak jej młodszy z braci blisko 4 kg. No ale najważniejsze, że zdrowa. Dziś u nas 31+1. Martwiłam się trochę, że od dlugi3go kaszlu coś się podziało, ale jest ok. Szyjka zamknięta, głowa na dole [emoji846]

Duza dziewczynka [emoji4]
Super ze wszystko dobrze [emoji106]

Mam nadzieje w poniedziałek przyniesc rownie dobre wiesci [emoji120]

Oo super wieści :)

reklama
Do góry