reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Dziewczyny ja już po usg połówkowym. Mamy potwierdzonego chłopczyka i chyba będzie Szymek :) Waży 360 gram. Z usg wychodzi nam 20+3. Jedyne co mnie zmartwiło to dwa ogniska hyperechogenne (po jednej w każdej komorze serca). Córka miała jedno z tego co pamiętam i się wchłonęło. Na trzecim badaniu prenatalnym nie było po nim śladu. Ale teraz mamy dwa i wysłała nas na echo serca płodu więc trochę czekania w niepewności przed nami. Jutro muszę jechać po skierowanie i umówić wizytę. Ciekawe jaki termin będzie. Staram się myśleć pozytywnie ale mię ukrywam że trochę mnie to zmartwiło. Nie potrafię się tak całkowicie cieszyć. Znacie może takie przypadki?
Gratuluje synka [emoji7]
A za serduszko trzymam kciuki, bedzie dobrze [emoji8]
Ja od 22.02rozpakowana ;-)
Czuję się dobrze, syncio też tylko mało mi przybiera -.-
Zobacz załącznik 948848tu pulpecik jeszcze ze szpitala, teraz już wygląda jak zupełnie inne dziecko :d
Ogólnie to było CC, ważył 4000g, miał 56 lub 57 cm... Nie wiem bo w dwóch miejscach w dokumentach mam inne informacje xD urodzony o 10:22(lub 25 bo sobie w papierach zaokrąglili xD
Piekny synus [emoji7] gratuluje [emoji7]

Ja od 22.02rozpakowana ;-)
Czuję się dobrze, syncio też tylko mało mi przybiera -.-
Zobacz załącznik 948848tu pulpecik jeszcze ze szpitala, teraz już wygląda jak zupełnie inne dziecko :d
Ogólnie to było CC, ważył 4000g, miał 56 lub 57 cm... Nie wiem bo w dwóch miejscach w dokumentach mam inne informacje xD urodzony o 10:22(lub 25 bo sobie w papierach zaokrąglili xD
Gratulacje ! :) Śliczny chłopczyk :)

reklama
Dziewczyny bije się z myślami macie monitory oddechu ? Naczytałam się w internecie nie ukrywam o tej śmierci łóżeczkowej i panikuje, że chyba chciałabym go kupić, ale koszt nie mały bo nowy koło 400 zł

Do góry