Kaamilaaa
Fanka BB :)
Haha [emoji23][emoji23]Dobrze, że luty taki krotki [emoji23]
Do wizyty tyle czasu jeszcze a w sobote musze isc na wyniki [emoji51] znow posiew moczu, morfo, tsh i glukoza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha [emoji23][emoji23]Dobrze, że luty taki krotki [emoji23]
Byle by tylko dzieciątko zdrowe rosło to najważniejsze [emoji7][emoji7]U mnie od ostatniej minął tydzień, a ja czuję jakbym wieki już czekała na kolejną [emoji14] teraz już tak będzie
Badania zazwyczaj zlecaja jak juz sie serduszko pojawi [emoji6]Właśnie miałam Was pytać kochane bo mój ginekolog też był w szoku hehe i podzielal moje szczęście, że to zapomniałam zapytać. Badania z krwi i resztę to dopiero później będę robić prawda? Hehe ja taka byłam szczęśliwa, że zapomniałam o tym l4 [emoji23][emoji23] Haha i potem Pani z rejestracji powiedziała, że podejdzie do niego jak troszkę będzie miał wolnego czasu i zapyta to[emoji846] Ale dostałam bez problemu [emoji847][emoji847]
Ja mam m ie więcej co 4 tygodnie wizyty. Pod koniec ciąży pewnie częściej. Podejrzewam tak: teraz za tydzien będzie 32tc, potem 36, 38 i 39 i może przed terminem jak dalej będę w 2paku [emoji23]Ojejku jak późno masz te wizyty. Czy ile tam chodzisz? Ja mam co trzy tygodnie.
Liczba my zamawialiśmy w październiku na allegro sofę, jak wejdę na komputer to poszukam. Firma z Wieruszowa to była. I jak na razie jest fajna, ładnie wygląda, wygodnie się śpi, czego chcieć więcej [emoji23]Mozecie polecic jakies rozkladane lozko, sofe w przystepnej cenie. Muszę kupić. Myslalam nad tym lozkiem hamnes z ikea, ale moze macie inne fajne pomysly. Do codziennego spania wiec zeby wygodne bylo. ??
Ps szafy pax bardzo mi sie podobaja, moze tez za jakis czas w taka zainwestuje, albo w osobna komode, slupek i mala szafe sama nie wiem co lepsze
Hej Migdalove, Jej pamiętam ten nick nie byłaś może na staraczkach 2016?Hej dziewczyny, z tej strony Migdalove. Na wstępie uprzedzam, że nie wracam na bb. To moje stare stare konto. Większość z was obserwuje mnie na instagramie, tam stworzyłam listę "bliskich znajomych" właśnie z wami staraczkami, których nicki juz znam albo kojarzę wasze konta na instagramie. Jeśli mnie obserwujecie to proszę napiszcie mi wiadomość prywatną na instagramie z waszym nickiem z BB albo napiszcie mi tutaj prywatną wiadomość z nickiem z instagrama jeśli chcecie mieć ze mną w ogóle kontakt. Na instagramie zrobiłam sobie konto zamknięte, dlatego chcę wiedzieć kto mnie obserwuje i wiedzieć, że to wy bo usuwam te osoby, których nie kojarzę bądź nie znam. Jeśli ktoś chce wiedzieć co u mnie to tylko przez instagrama, ewentualnie przez facebooka jeśli któraś z was nie ma instagrama. Pozdrawiam Was wszystkie, trzymam kciuki za starania, gratuluję dwóch kreseczek tym, którym się udało, niestety nie podczytuję tak Was i nie wiem kto co. Buziaki! :*