reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ja dzis labo zaliczylam i w poniedziałek wizyta.
Moje wizyty byly zawsze co 4 tyg teraz dopiero mam co 2 tyg.

Właśnie miałam Was pytać kochane bo mój ginekolog też był w szoku hehe i podzielal moje szczęście, że to zapomniałam zapytać. Badania z krwi i resztę to dopiero później będę robić prawda? Hehe ja taka byłam szczęśliwa, że zapomniałam o tym l4 [emoji23][emoji23] Haha i potem Pani z rejestracji powiedziała, że podejdzie do niego jak troszkę będzie miał wolnego czasu i zapyta to[emoji846] Ale dostałam bez problemu [emoji847][emoji847]

Właśnie miałam Was pytać kochane bo mój ginekolog też był w szoku hehe i podzielal moje szczęście, że to zapomniałam zapytać. Badania z krwi i resztę to dopiero później będę robić prawda? Hehe ja taka byłam szczęśliwa, że zapomniałam o tym l4 [emoji23][emoji23] Haha i potem Pani z rejestracji powiedziała, że podejdzie do niego jak troszkę będzie miał wolnego czasu i zapyta to[emoji846] Ale dostałam bez problemu [emoji847][emoji847]
Badania zazwyczaj zlecaja jak juz sie serduszko pojawi [emoji6]

Ojejku jak późno masz te wizyty. Czy ile tam chodzisz? Ja mam co trzy tygodnie.
Ja mam m ie więcej co 4 tygodnie wizyty. Pod koniec ciąży pewnie częściej. Podejrzewam tak: teraz za tydzien będzie 32tc, potem 36, 38 i 39 i może przed terminem jak dalej będę w 2paku [emoji23]

Mozecie polecic jakies rozkladane lozko, sofe w przystepnej cenie. Muszę kupić. Myslalam nad tym lozkiem hamnes z ikea, ale moze macie inne fajne pomysly. Do codziennego spania wiec zeby wygodne bylo. ??

Ps szafy pax bardzo mi sie podobaja, moze tez za jakis czas w taka zainwestuje, albo w osobna komode, slupek i mala szafe sama nie wiem co lepsze :)
Liczba my zamawialiśmy w październiku na allegro sofę, jak wejdę na komputer to poszukam. Firma z Wieruszowa to była. I jak na razie jest fajna, ładnie wygląda, wygodnie się śpi, czego chcieć więcej [emoji23]

Hej dziewczyny, z tej strony Migdalove. Na wstępie uprzedzam, że nie wracam na bb. ;) To moje stare stare konto. Większość z was obserwuje mnie na instagramie, tam stworzyłam listę "bliskich znajomych" właśnie z wami staraczkami, których nicki juz znam albo kojarzę wasze konta na instagramie. Jeśli mnie obserwujecie to proszę napiszcie mi wiadomość prywatną na instagramie z waszym nickiem z BB albo napiszcie mi tutaj prywatną wiadomość z nickiem z instagrama jeśli chcecie mieć ze mną w ogóle kontakt. Na instagramie zrobiłam sobie konto zamknięte, dlatego chcę wiedzieć kto mnie obserwuje i wiedzieć, że to wy bo usuwam te osoby, których nie kojarzę bądź nie znam. Jeśli ktoś chce wiedzieć co u mnie to tylko przez instagrama, ewentualnie przez facebooka jeśli któraś z was nie ma instagrama. Pozdrawiam Was wszystkie, trzymam kciuki za starania, gratuluję dwóch kreseczek tym, którym się udało, niestety nie podczytuję tak Was i nie wiem kto co. Buziaki! :*
Hej Migdalove, Jej pamiętam ten nick nie byłaś może na staraczkach 2016?

reklama
Juz na kwietniowkach są dzieciaczki na swiecie. No zaczynam sie juz serio stresowac, to juz taaak blisko

Do góry