reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Mozecie polecic jakies rozkladane lozko, sofe w przystepnej cenie. Muszę kupić. Myslalam nad tym lozkiem hamnes z ikea, ale moze macie inne fajne pomysly. Do codziennego spania wiec zeby wygodne bylo. ??

Ps szafy pax bardzo mi sie podobaja, moze tez za jakis czas w taka zainwestuje, albo w osobna komode, slupek i mala szafe sama nie wiem co lepsze :)

reklama
Ja mam właśnie taką z Ikei, ale chyba Malm się nazywa ;) tak to na razie wygląda, chyba kupię pudełka organizery to będzie łatwiej układać:Zobacz załącznik 947160Zobacz załącznik 947161
@Kaamilaaa
wow, dużo macie tych ubranek, ja mam połówkę tej komody co ma @ilonaz tylko wyższa o 2 szuflady, mam tam też pieluszki wielo, pościele, ręczniki, grube kocyki, więc tych ubranek nie za dużo, ale też wyszłam z założenia że rozm 74-80 będę kupować później, muszę dawkować sobie przyjemności :biggrin2:
@Maliina ta organizacja wygląda super, chociaż jak znam siebie to nie dam rady mieć tak ładnie poukładane ;) no i te rozmiary strasznie sobie nierówne niestety
@MalaMi24 gratuluje! Super wieści ❤️

@Kaamilaaa
wow, dużo macie tych ubranek, ja mam połówkę tej komody co ma @ilonaz tylko wyższa o 2 szuflady, mam tam też pieluszki wielo, pościele, ręczniki, grube kocyki, więc tych ubranek nie za dużo, ale też wyszłam z założenia że rozm 74-80 będę kupować później, muszę dawkować sobie przyjemności :biggrin2:
@Maliina ta organizacja wygląda super, chociaż jak znam siebie to nie dam rady mieć tak ładnie poukładane ;) no i te rozmiary strasznie sobie nierówne niestety
@MalaMi24 gratuluje! Super wieści [emoji3590]
Ja mam też mało ubranek. Chyba jedna pralka wyjdzie. 50 i 62. Kolejne rozmiary planuje kupić latem na wyprzedaży. Ale za to otulaczy i okryć wyszło mi sporo. Mam dwa pudełka wielorazowek, ale jedno to OS po starszym, a drugi dla NB czekają. Jaki system zaplanowałas? Pieluchowałas wielo już wcześniej? [emoji4] fajnie że nie tylko ja tu taka wieloswirka [emoji3]

@Kaamilaaa
Wydaje się tak dużo, najwięcej mam 56, 62. Na 68 co nieco dokupię. Mam też pare na 74, bo ja kupowałam wielką paczkę na olx i tam takie rozmiary były [emoji4]

@Kaamilaaa
Dziękuję pięknie [emoji8][emoji8]

reklama
Ja mam też mało ubranek. Chyba jedna pralka wyjdzie. 50 i 62. Kolejne rozmiary planuje kupić latem na wyprzedaży. Ale za to otulaczy i okryć wyszło mi sporo. Mam dwa pudełka wielorazowek, ale jedno to OS po starszym, a drugi dla NB czekają. Jaki system zaplanowałas? Pieluchowałas wielo już wcześniej? [emoji4] fajnie że nie tylko ja tu taka wieloswirka [emoji3]
O nie, źle się wyraziłam :p przepraszam, mam tetre, bambusa i flanele ale do innych celow niz pieluchowanie, jednak za mało doświadczenia i cierpliwości mam na wielorazowki :-D

Do góry