reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Tak właśnie wydaje mi się, że jest praktycznie. Ubranka posegregowac rozmiarami i rodzajami.
Ja do 20 roku życia mieszkałam z rodzicami i bratem w mieszkaniu 46m2 i dawalismy radę. Potem poszłam na studia, brat wyjechał i rodzicom teraz za dużo miejsca [emoji3]
no widzisz to jeszcze lepiej mialas.
Ja mam 2 braci mlodszych.. jeden o 10mcy a drugi o 6 lat i mieszkalismy cala trojka w jednym pokoju.. a cale mieszkanie mialo 37,5m2 i tez tylko 2 pokoje byly i dalismy rade.. nawet nie mielismy z tym najmniejszego problemu. a rodzice teraz na spokojne stare lata kupili mieszkanie od dewelopera w nowo budowanym bloku uciekajac w ten sposob z 4 pietra na 2 i jeszcze z winda :p i jeszcze wieksze bedzie niz ich obecne :D

reklama
Jest pecherzyk ciążowy [emoji7][emoji7][emoji7] aaa tak się cieszę normalnie!! Wszystko dobrze powiedział wyniki bety i progesteronu super. Ale chciałam w razie w luteine i mi przepisał! Powiedział na razie ciąża książkowa 14 marca kolejna wizyta mówi że już powinno być serduszko bijące[emoji9][emoji173][emoji173] najssczesliwszy dzień mojego życia.. [emoji847][emoji7][emoji7]

Brawo!!! Super wieści! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Oby dalej też same takie pozytywne wieści po wizytach.

Ja mam właśnie taką z Ikei, ale chyba Malm się nazywa ;) tak to na razie wygląda, chyba kupię pudełka organizery to będzie łatwiej układać:Zobacz załącznik 947160Zobacz załącznik 947161
O nieźle zapasy już masz. [emoji4]
Czekam na wizytę w klinice trzymajcie kciuki kochane moje 1 usg w ciąży i 1 ciąża! Emocje są straszne [emoji7][emoji173][emoji173]
Chciałam pisać że trzymam kciuki, ale już po wizycie, więc gratuluję zdrowej ciąży!

Ja mam w sypialni wielka szafę podzielona na 3 części i środkowa jest na rzeczy młodej. Gorzej że to daleko od przewijaka. Pewnie do czasu wyprowadzi tam będą jej rzeczy bo w pokoju chłopców już trzecia szafa nie wejdzie, musiałabym wyrzucić jakiś inny mebel. Na szczęście mają dwa łóżka, w tym jedno duże rozkładane więc jak mała podrośnie to ma gdzie spać. Co by rodzice kieli wreszcie sypialnie dla siebie [emoji23]

My mamy 2 pokoje i w jednym będzie sypialnia nasza i dziecka i wszystkie nasze ubrania. Bardzo duzo macie ciuszkow. U nas oproznilismy tylko 4 male szuflady i jedna od biurka plus ta szafka nizej. Na tym etapie mysle, zw wszystko sie zmiesci. Jeszcze bedzie szuflada od lozeczka na to czego za duzo pampersy kurtki itp.
Mieszkania sie kupic nie udało, wiec musimy zostac tu gdzie jestesmy. Za jakis czas kupimy jakies meble, teraz chce zeby sie zdrowo urodzila.

Gratuluje wizyty, ciesze sie ze wszystko dobrze. :)

Tak to aktualnie wyglada u mnie..
To juz wyprane wlasnie sciagnelam suche
IMG_20190228_105230.jpg

A to juz się pierze
IMG_20190228_103820.jpg

A to oczekuje jeszcze na pranie
IMG_20190228_103550.jpg

IMG_20190228_105506.jpg

Brawo!!! Super wieści! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Oby dalej też same takie pozytywne wieści po wizytach.
Dziękuję z całego serca [emoji8][emoji8] Pocieszyl mnie i powiedział, żebym nie słuchała doradców bo moja ciotka twierdziła, że co z tego że beta dobra itp skoro mogę już poronic.. grubo się myliłam. Ginekolog powiedział, że czasami głupim trzeba przywyknąć hehe[emoji7][emoji7]

O nieźle zapasy już masz. [emoji4]Chciałam pisać że trzymam kciuki, ale już po wizycie, więc gratuluję zdrowej ciąży!

Ja mam w sypialni wielka szafę podzielona na 3 części i środkowa jest na rzeczy młodej. Gorzej że to daleko od przewijaka. Pewnie do czasu wyprowadzi tam będą jej rzeczy bo w pokoju chłopców już trzecia szafa nie wejdzie, musiałabym wyrzucić jakiś inny mebel. Na szczęście mają dwa łóżka, w tym jedno duże rozkładane więc jak mała podrośnie to ma gdzie spać. Co by rodzice kieli wreszcie sypialnie dla siebie [emoji23]
Dziękuję kochana pięknie [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Za każde dobre słowo i gratulacje Wam dziękuję! Kamień spadł mi z serca, że wszystko dobrze [emoji7][emoji8][emoji173][emoji176][emoji177]

Do góry