reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

ale masz zgrabny brzuszek i jak Ci juz opadl na dol;p
Dziękuję, serio myślisz że opadł? Ja nie czuje tego, bo on ogólnie dość nisko był, ale dziś mam bóle jak na @ więc kto wie, może będzie się coś działo 8-)
@cukier.wanilinowy wcześniej miałaś nick @kari ? Wszystkie brzuszki są piękne i te malutkie i te większe, bo świetnych lokatorów mają ;)

reklama
Dopiero chwile temu sie ruszyla. Juz mialam jechac do szpitala. Nigdy jeszcze takiej paniki nie mialam, tyle godzin ani nawet szturchniecia. Zaspalo dziecko chyba. Co ja sobie juz nawkrecalam to same mozecie sie domyslic :/ oby u Was takiego dnia nie bylo ! Musze sie polozyc, bo jestem wykonczona psychicznie

Dopiero chwile temu sie ruszyla. Juz mialam jechac do szpitala. Nigdy jeszcze takiej paniki nie mialam, tyle godzin ani nawet szturchniecia. Zaspalo dziecko chyba. Co ja sobie juz nawkrecalam to same mozecie sie domyslic :/ oby u Was takiego dnia nie bylo ! Musze sie polozyc, bo jestem wykonczona psychicznie
Uffff. Domyślam się co musiałaś czuć. Ja mam detektor. Mam nadzieję że pomoże w takich chwilach. Odpoczywaj teraz.

Pamiętam Cię z wątków staraczkowych 2017 i 2018, bardzo się cieszę że jesteś w tak wysokiej ciąży i wszystko się układa! Będzie 3 chłopak czy dziewczynka?
Dzieki kochana, no stoczylismy nie mala walke o tego szkraba, nadal toczymy bo mamy podejrzenie hiptrofii. Bedzie trzeci synek :)
Ja tak mialam w poniedzialek i pojechalam do szpitala na triage na ktg. Na szczescie od tego czasu juz sie pobudzil.

reklama
Do góry