Ann89
Fanka BB :)
Jejciu maleńki brzusio faktycznie moja kuzynka też taki malutki przez całą ciążę miała j urodziła chłopaka 3400 żywej wagi. Nie wiem gdzie wy te dzieciaczki trzymacie heh. Ile już synek waży?Hah powiem ci ze tez zawsze o malym marzylam bo z poprzednimi synkami mialam sloniowe brzuchy i bylo mi strasznie ciezko.
Liczba kurcze sama się wystraszyłam czytając to i siedziałam w napięciu i tylko przewijała m forum zeby zobaczyć czy coś odpisałaś. Uff najważniejsze że już jest dobrze. Taki maluszek a już przyprowadza matkę i zawał [emoji6]
Ja po usg. Naczekalam się z godzinę a USG trwało nawet nie 5minut. Widziałam pięknego maluszka wiercipięte, crl to 45mm. Niby wszystko ok ale zmierzył nt i wyniosło 2,3. W normie jeszcze ale już się martwię. Tym bardziej że kości nosowej nie szukał poinformował mnie że są badania prenatalne za darmo i jak usłyszał że już się zapisałam to skończył USG :/Tp mi się przesunął na 7.09.
kilka godzin siedziałam i patrzyłam się w zdjęcie które jest tak nie wyraźne jak sroka w gnat i próbuje się tam dopatrzyć noska. Dobrze że teraz wyszłam z młodym na trening. Za tydzien mam prenatalne. Mam nadzieję że będą dłuższe i więcej się dowiem.
Ostatnia edycja: