reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Jeszcze troszke i będziemy wiedziec kto zamieszkal u was :) doczekac sie nie mogę. Czekam jak na wlasne haha

Ciekawe co u @Wiktorka88 O. Wyszlo ze szpitala? Jak sie czują?

reklama
Ja mam teraz USG w środę i jedyne o czym mogę tylko myśleć czy dalej jest wszystko dobrze. A czy chłopak czy dziewczyna jakoś w tym momencie to nieistotna sprawa ;) może po środowej wizycie inaczej na to spojrzeć bo za tydzień też prenatalne, ale póki co czekam na wizytę za dwa dni.a

Rany malina ale ta twoja ciążą szybko ki zleciała ;) naprawdę pamiętam jak dziś ten szał testowania i tą twoją betę i pierwsze wizyty a tu końcówka już [emoji7]

Szkoda ze Gosia odeszla z forum...mnie nie ma nawet na tej liście [emoji53] a nawet nie da sie dodać [emoji53]

po krotce to pisała chyba ze chce odpoczac od tematu starań...no i nie wie sama kiedy i czy w ogole wroci, konto usunęła wiec jak cos to wroci ale na nowym koncie.
Mam nadzieję że wróci z zdwojoną siłą lub już z brzuszkiem. Bardzo mocno jej kibicuję.

reklama
Ja mam teraz USG w środę i jedyne o czym mogę tylko myśleć czy dalej jest wszystko dobrze. A czy chłopak czy dziewczyna jakoś w tym momencie to nieistotna sprawa ;) może po środowej wizycie inaczej na to spojrzeć bo za tydzień też prenatalne, ale póki co czekam na wizytę za dwa dni.a

Rany malina ale ta twoja ciążą szybko ki zleciała ;) naprawdę pamiętam jak dziś ten szał testowania i tą twoją betę i pierwsze wizyty a tu końcówka już [emoji7]
hahhaha jak sobie przypomne jak ja musialam was draznic tą iloscia testow :p
to fakt lada moment i bede tulic Filipka. tylko najpierw musze tego klopsa jakos z siebie wydostac :p

Do góry