reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja sie trochę poplakalam.
Pan doktor wpisal ni w karcie 35+5tc.. Jak go porawilam ze 30+5 to byl w szoku. Fifi wazy 2400..glowka starsza o 2.5 tyg a z brzuszka ma 35+2tc. A lekarz powiedzial ze najwiekszy wzrost przede mna.
Musze mierzyc cisnienie 3x dziennie bo troszke opuchlizny jest i przynieść do wgladu dzienniczek. Zrobil mi dzis wymaz gbs a spojenie nie ma tragedii mowil zebym sobie apap łykala jak bedzie bardzo boleć. Dostalam badania ale zostawilam w aucir nawet nie wiem co tam nam..mowilam o skokach cukru i mam glukoze na czczo i hba1c morfologie mocz i cos jeszcse pozniej sprawdze. Jestem przerazona.. Lekarz mierzac glowke i brzuch pytal mnie czy naprawde w tym tyg jestem bo dziecko kolos

reklama
Jasiu

Załączniki

• 20190215_081049.jpg
    20190215_081049.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 77
Ja juz po !
Po ciezkiej nocy trafilam na sale o 7 a o 7.07 Jasiek byl z nami. Maż nie zdazyl dojechac. Jestesmy zmeczeni ale szczesliwi. Odsypiamy. Jasiu waży 3300 i karmimy sie cycem od razu.

Gratulacje kochana! [emoji170][emoji170][emoji170] to szerokiej mlecznej drogi! I wychodźcie do domu czym prędzej. zazdroszczę szybkiej akcji! [emoji177]

Mallina moj mial miec3900 na wczorajszym usg a ma3300
Ja wiem ze jest blad pomiaru... W ogole wychodzi u mnie ze mlody od ostatniej wizyty w 4tyg przybral uwaga... 1200g. Jakby przybral drugie do 35 to bede serio panikowac. U mnie jest 3tyg roznice z wielkości glowki i brzuszka wiec to juz daje do myslenia. Nic nie poradze. Bedr jedynie nalegac na wywolanie w 38tc.

reklama
Ja wiem ze jest blad pomiaru... W ogole wychodzi u mnie ze mlody od ostatniej wizyty w 4tyg przybral uwaga... 1200g. Jakby przybral drugie do 35 to bede serio panikowac. U mnie jest 3tyg roznice z wielkości glowki i brzuszka wiec to juz daje do myslenia. Nic nie poradze. Bedr jedynie nalegac na wywolanie w 38tc.

Ja bym sie chyba bardziej martwiła, ze dziecko nie rosnie niz przeciwnie. Zobaczysz co wyjdzie na prenatalnych i bedziesz rozmawiala z lekarzem jesli Ci bardzo zalezy na sn. Za to jak sie urodzi jaki bedzie mieciutki :D

Do góry