reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Hej dziewczyny, ja wczoraj nie mogłam być na forum no mieliśmy sądny dzien, ale juz jestem i zaczynam nadrabiac.

reklama
Marceli wczoraj mial objawy jak przeziebienia, ale dzis jest ok, nie ma Nawet temp, mam nadzieje, ze tak zostanie. Szczepilam go w tym samym czasie na ospe i chwilowo spanikowalam czy nie powinnam jednak odczekac.
U nas po ospie nic Aleksowi nie było. Bo tsz co szczepiłam. Chodził do Żłobka i mu przysługiwało

Ann co sie stalo?

Kati chodzilo mi o to ze podane byly w tym samym czasie i balam sie czy nie za bardzo obciazy to jego organizm.

Ann co sie stalo?

Kati chodzilo mi o to ze podane byly w tym samym czasie i balam sie czy nie za bardzo obciazy to jego organizm.
Wiem. Ja tak w kolei przy skojarzonych się bałam. Bo Aleksa szczepiłam normalnymi. A Maja jako wczesniak ma darmowe właśnie skojarzone i nie byłam pewna bo też mi się wydawało za dużo na raz.

reklama
Do góry