reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Dokładnie. :) Mi się jedynie marzy by nie musieli bez powodu mi nacinać krocza bo zdarza się teraz coraz częściej, że bez potrzeby nacinają. No i żeby nie było potrzeby cesarskiego cięcia, miała takowe cięcie, co prawda nie była naruszana macica ale samo cięcie powłok brzusznych to dla mnie był dramat. Dochodzenie po takiej operacji trwało na prawdę długo.

Migdalove powiem Ci ze ja tez bylam przeciwna ale w trakcie zmienilam zdanie (mimo braku znieczulenia) peklam i rozcieli mnie, blizna po cieciu w kroku zagoila sie szybko, a ta po peknieciu nie dosc ze jest okropna, to goila sie dlugo.
Co do cc to tylko razie naprawde koniecznosci...

reklama
Az tak wiele sie nie udziela np. w porownaniu ze staraczkami. Mysle, ze na spokojnie dasz rade sie oswoic :) a jak tam u Ciebie, ktory tydzien jak sie czujesz ?
Jutro 10+0 to w zasadzie 11tc zaczynam. Czuję się 3 dzien znow paskudnie.. Wrocily mdlosci duzo silniejsze.. Robi mi się goraco oblewa mnie zimny pot i juz wiem by do kibelka biec.

Migdalove powiem Ci ze ja tez bylam przeciwna ale w trakcie zmienilam zdanie (mimo braku znieczulenia) peklam i rozcieli mnie, blizna po cieciu w kroku zagoila sie szybko, a ta po peknieciu nie dosc ze jest okropna, to goila sie dlugo.
Co do cc to tylko razie naprawde koniecznosci...
Jeśli jest konieczność to niech tną ale po co od razu ciąć, tak jak napisałam, lekarz doświadczony powinien wiedzieć kiedy takie cięcie należy wykonać. Bo jeśli nie będzie konieczności to po co mają mnie ciąć. ;)

Jeśli jest konieczność to niech tną ale po co od razu ciąć, tak jak napisałam, lekarz doświadczony powinien wiedzieć kiedy takie cięcie należy wykonać. Bo jeśli nie będzie konieczności to po co mają mnie ciąć. ;)

Do tego jeszcze duzo czasu :p, a i tak zazwyczaj jest dokladnie odwrotnie niz sie chce

No chyba oszalałaś [emoji33] proszę tak nawet nie myśleć
Tak jak wspomniano pisalam o kwietniowkach :p
A ja mam luźne pytanie! :D Kiedy oznajmiliście znajomych o ciąży? Chodzi mi o takie dalsze koleżanki niż tam przyjaciółki. :) Kiedy najbliższym? My rodzicom powiedzieliśmy od razu po pozytywnym teście w 22dc, bo oni tymi staraniami tez żyli, tzn nie mogli się doczekać pozytywnych wiadomości. :)
Ja dalszych znajomych nie oznajmiam w ogole. Wie tylko rodzina, najbliższe znajome i falszywce z pracy ale tam sie nie dalo tego ukryć.
POdczytywalam Was czasami ale tez glupio mi bylo pisac na watku staraczkowym skoro mi sie udalo.
@Migdalove gratulacje nudnych misiecy zycze [emoji7] A w sumie już życzymy bo 12.09 na swiecie pojawij sie moj maly cud cale 3480 g szczescia [emoji173]
Gratulacje :) super miec juz dzidzie przy sobie:)
Koncowka kwietnia ale jakis mam przeczucie, ze to bedzie majowy bobas [emoji4]
Jesli druga dzidzia wywinie mi ten sam numer co pierwsza to tez moge być majowka.

Tak jak wspomniano pisalam o kwietniowkach [emoji14]

Ja dalszych znajomych nie oznajmiam w ogole. Wie tylko rodzina, najbliższe znajome i falszywce z pracy ale tam sie nie dalo tego ukryć.

Gratulacje :) super miec juz dzidzie przy sobie:)

Jesli druga dzidzia wywinie mi ten sam numer co pierwsza to tez moge być majowka.
Ja to z tych instagramowych dziewczyn więc jak wszystko się super potwierdzi to jakieś zdjęcie pójdzie na insta. :)

reklama
Do góry