1
174974
Gość
Hej kochane! Zaczynam się martwić, @ ani widu ani słychu, 3 dzień opóźnienia... Obstawiam, że jako drugi cykl po poronieniu znowu może być wydłużony.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej kochane! Zaczynam się martwić, @ ani widu ani słychu, 3 dzień opóźnienia... Obstawiam, że jako drugi cykl po poronieniu znowu może być wydłużony.
Cały czas z zabezpieczeniem, ale żadne zabezpieczenie nie daje 100% pewności. I tak kurcze się wkręcam. Dzisiaj już 5 dzień. Ale nie robię testu, poczekam sobie te parę dni, może do świąt.A działaliście coś?
Trzymam mocno kciuki kochana!Jestem.od rana na patologii, jutro mają indukować poród. Trzymajcie kciuki żeby się udało jak.najszybciej, bo młoda ma ważyć ok 4 kg!
Jestem.od rana na patologii, jutro mają indukować poród. Trzymajcie kciuki żeby się udało jak.najszybciej, bo młoda ma ważyć ok 4 kg!
Daga dasz radę! Ja urodzilam synka vbac też miał prawie 4kg i nie ucierpiała jakoś bardzo. Trzymam kciuki za dzisiejszą intuicję porodu [emoji4]Jestem.od rana na patologii, jutro mają indukować poród. Trzymajcie kciuki żeby się udało jak.najszybciej, bo młoda ma ważyć ok 4 kg!