reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Hej kochane! Zaczynam się martwić, @ ani widu ani słychu, 3 dzień opóźnienia... Obstawiam, że jako drugi cykl po poronieniu znowu może być wydłużony.

reklama
Cześć dziewczyny, wpadam zobaczyć, co tam u Was :) udzielałam się przez chwilę na początku roku na staraczkach, więc większość Waszych nicków i historii kojarzę. U mnie już za połową ciąży, termin na kwiecień.

Jestem.od rana na patologii, jutro mają indukować poród. Trzymajcie kciuki żeby się udało jak.najszybciej, bo młoda ma ważyć ok 4 kg! :o

Hej Daga, wyście się grudniówki wyniosły na Facebooka, mam nadzieję że same dobre wieści! :) powodzenia jutro, trzymam kciuki.

Jestem.od rana na patologii, jutro mają indukować poród. Trzymajcie kciuki żeby się udało jak.najszybciej, bo młoda ma ważyć ok 4 kg! :o
Daga dasz radę! Ja urodzilam synka vbac też miał prawie 4kg i nie ucierpiała jakoś bardzo. Trzymam kciuki za dzisiejszą intuicję porodu [emoji4]

reklama
Do góry