reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

@agrafka07 jak tam po wizycie ? [emoji4]

@Mallina odpoczywaj [emoji8]

My juz po wizycie i według pani doktor czekamy na dziewczynke [emoji7][emoji7]
Maluszek juz ma 7,41 cm a dzis 13+4.
Doktor długo robila mi dzis usg bo dzidza taka ruchliwa ze co probowala ją zlapac to uciekala [emoji87] uparciuch od malego [emoji14] tak fajnie podskakiwala, otwierala buzke, machala raczkami i kopala nozkami [emoji7]
Jak dobrze ze dzis nie mialam przy sobie kasy bo tz moglby mnie zabic jakbym w drodze powrotnej zaliczyla te wszystkie sklepy [emoji85]Zobacz załącznik 921810

Gratuluje córci [emoji7] z tego co pamietam chciałaś dziewczynkę [emoji846]

@Malina, a co jest córci bo nie mogę się doszukać tej informacji? Może to wyrostek ?

reklama
Super ze wszystko w porządku [emoji7]Ojeju biedna corcia [emoji22] oby juz dziś bylo lepiej [emoji8][emoji8]a ty jak ? Jak brzuch ?
Ja jestem dzis tak padnieta ze o swoim brzuchu nie mysle. Troszke sie stawia ale nie boli jak wczoraj. Bylam z mloda w labo prywatnie zrobilam mocz, morfologie, crp i od razu oznaczenie grupy krwi. Jutro mamy przyjsc na cukier bo ona jadla juz kanapkę bo brzuch bolal i z glodu i z tego co dolega. Ogolnie od 7.50 puściło i wlasnie od 10 min znow się zaczyna. Nie wiem co robic juz. Dalam znow nurofen bo moze on jej pomaga ale musi ja jakis lekarz dzis zobaczyc.

Gratuluje córci [emoji7] z tego co pamietam chciałaś dziewczynkę [emoji846]

@Malina, a co jest córci bo nie mogę się doszukać tej informacji? Może to wyrostek ?
Sami nie wiemy co. Lekarka uznala ze wirus. Bo w czwartek wieczorem 6 razy pogonilo ja do toalety. Ale w piatek bylo dobrze i sobote a w niedziele w porze obiadowej jesc nie chciala bo brzuch zaczal bolec. Noc troszke marudzona ale bez tragedii. Byla wczorak w szkole ale poszlam do lekarza z nia. A dzisiejsza noc to hardcore.

Mallina faktycznie idz do lekarza.
Do mnie przyszedl fotelik o mamoo jest cudowny i przyniósł ze soba świadomość, że co raz bliżej rozwiazania

Mam wyniki corki. Morfologia bez zastrzeżeń ale w laboratorium Pani powiedziała ze mocz bardzo kiepski. Ma bardzo podwyzszone leukocyty i swiezy krwiomocz.

Ma infekcje ukladu moczowego. Dostala bactrim. Zbawiennie dziala na nia nurofen. Daje jej zyc w usmiechu i relaksie jakieś 4 godz. Bede go mieszac naprzemian z paracetamolem. Moze dzisiejsza noc bedzie latwiejsza.

Ma infekcje ukladu moczowego. Dostala bactrim. Zbawiennie dziala na nia nurofen. Daje jej zyc w usmiechu i relaksie jakieś 4 godz. Bede go mieszac naprzemian z paracetamolem. Moze dzisiejsza noc bedzie latwiejsza.
Najważniejsze, że już macie diagnozę i odpowiednie leki. Teraz już będzie lepiej.

Ja juz po wizycie. Mlody wazy 1300 ruchliwy serduszko pieknie bije. Jedyne co wzbudzilo moje watpliwosci to rozbierzność miedzy obwodem główki, a brzuszka ok 2 tyg. Lekarz mowi, że wszystko w normie i takie różnice sie zdarzaja, ale lekko panikuje

Mallina faktycznie idz do lekarza.
Do mnie przyszedl fotelik o mamoo jest cudowny i przyniósł ze soba świadomość, że co raz bliżej rozwiazania

Jaki wybralas fotelik ? Bo wlasnie sie zastanawiam czy maxi cosi czy cybex moze doradzisz.

@Maliina oby sie corci poprawilo. Wlasnie czytalam o tym brzuchu u Ciebie. Lekarz mi mowil, zebym nie dotykala brzucha nie glaskala go, bo wtedy sie stawia.

reklama
Kochane jak tego uzyc?? Jutro mam pobrac mocz corki z pojemnika ta strzykawka.
IMG_20181204_202719.jpg

Załączniki

• IMG_20181204_202719.jpg
    IMG_20181204_202719.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 699
Do góry