reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
U nas brak poprawy. Ja płaczę bo nie umiem jej pomoc, ona placze z bolu. Nie daje rady.
Maliina, sprawdź dwie rzeczy: czy z buzi jej śmierdzi acetonem (jak tak to odwodnienie i migiem na ip), czy jak leży na plecach to jest w stanie zginać głowę do klatki piersiowej. Miałam podobne objawy plus właśnie niemożność zgięcia głowy i to było zapalenie opon mózgowych. Na 99% nie będzie to wasz przypadek, ale lepiej dmuchać na zimne

Maliina, sprawdź dwie rzeczy: czy z buzi jej śmierdzi acetonem (jak tak to odwodnienie i migiem na ip), czy jak leży na plecach to jest w stanie zginać głowę do klatki piersiowej. Miałam podobne objawy plus właśnie niemożność zgięcia głowy i to było zapalenie opon mózgowych. Na 99% nie będzie to wasz przypadek, ale lepiej dmuchać na zimne
Nic z tych rzeczy. Bol ma centralnie w dolku mostka na srodku.

Mamy jechac do przychodni po skierowanie i rano na oddzial do ordynatora. Mam nadzieję ze to poczatek zdrowia malutkiej mojej.

Dostalam z córką skierowanie do szpitala. Niedlugo jedziemy. Trzymajcie kciuki bo to szpital poza naszym miastem nigdy tam nid bylam. Nikogo nie znamy ale sam ordynator nas kierowal.

Dostalam z córką skierowanie do szpitala. Niedlugo jedziemy. Trzymajcie kciuki bo to szpital poza naszym miastem nigdy tam nid bylam. Nikogo nie znamy ale sam ordynator nas kierowal.
Trzymam kciuki, oby sytuacja się szybko wyjaśniła i oby córcia już nie miała takiej koszmarnej nocy ani Ty. Myślę, że w szpitalu szybko się tym zajmą

Ja juz po wizycie. Mlody wazy 1300 ruchliwy serduszko pieknie bije. Jedyne co wzbudzilo moje watpliwosci to rozbierzność miedzy obwodem główki, a brzuszka ok 2 tyg. Lekarz mowi, że wszystko w normie i takie różnice sie zdarzaja, ale lekko panikuje

Super, nie stresuje się tym. Odpisałam Ci na wątku szaraczkowym. U mnie identyczna sytuacja plus powiększone rogi komór bocznych, które na szczęście się zmiejszyły teraz, a to jest jednym z parametrów wodogłowia.... wiec ja przez moment miałam mega stres i płacz jednego dnia. Na szczęście rogi komór bocznych się zmiejszyły a takie różnice nie są niczym niepokojącym. Uwierz mi, ze wrocilam o to dziurę w brzuchu mojemu lekarzowi [emoji846]

reklama
Do góry