reklama
doomi03
Fanka BB :)
Chwilami okropnie. To zbyt długo trwało, a ból był nawet nie do opisania.
Teraz 2 koleżanki urodziły i mówią, że lajcik.. to może coś ze mną nie tak, bo poród to dla mnie nie było spa XD
Nie jesteś jedyna xD ja też się darłam strasznie
doomi03
Za nami pierwsze szczepienia 6w1 i rotawirusy. Jeszcze za 2 tygodnie na pneumokoki . Póki co jest ok, mały tylko senny dziś bardziej i chętniej u mnie na rękach leży. Mam nadzieję że nic się więcej że skutków ubocznych nie przypaleta.
Bedzie dobrze! U nas meningokoki powodowaly silny ból kilka godzin po szczepieniu i MMR pojawila się klasycznie w 9 dobie goraczka i wysypka.Za nami pierwsze szczepienia 6w1 i rotawirusy. Jeszcze za 2 tygodnie na pneumokoki . Póki co jest ok, mały tylko senny dziś bardziej i chętniej u mnie na rękach leży. Mam nadzieję że nic się więcej że skutków ubocznych nie przypaleta.
Dzielny facet Ci rosnie
Kaamilaaa
I jak tam dziś się mały czuje po szczepieniu?Za nami pierwsze szczepienia 6w1 i rotawirusy. Jeszcze za 2 tygodnie na pneumokoki . Póki co jest ok, mały tylko senny dziś bardziej i chętniej u mnie na rękach leży. Mam nadzieję że nic się więcej że skutków ubocznych nie przypaleta.
Kaamilaaa
Fajne takie zajęcia [emoji854]Filip zadowolony [emoji16]Filip na wczorajszej sensoplastyce [emoji85]
Zobacz załącznik 1227787Zobacz załącznik 1227788
Dla malego wzięłam komplet ciuchów na przebranie.. dla mnie tylko skarpety.. a Pani ostrzegala..
Uznalam ze dzieckiem nie jestem i nie zamierzam sie wybrudzic.. ale zabawa okazala sie tak oddana ze nie szlo odmowic dziecku tej fantastycznej zabawy... Jak z obklejonymi rekoma podczas robienia masy z mleka i maki postanowil sie przytulić do mamy [emoji23]
Inne dzieci obecne daly tylko zapalnik do działań i najważniejsze ze mial kontakt z innymi.
Pierwszr pol godz jak przylepa siedzial przy mnie i dotykał tylko to co mu podalam [emoji23]
Kaamilaaa
Ja przy pierwszym porodzie też się darłam aż do czasu jak mi położna powiedziała że niepotrzebnie się drę i tracę siły, nie skupiam na tym co najważniejsze czyli na tym że dam radę i że już niedługo koniec [emoji846]a przy drugim to już był rzeczywiście lajcik [emoji854]Chwilami okropnie. To zbyt długo trwało, a ból był nawet nie do opisania.
Teraz 2 koleżanki urodziły i mówią, że lajcik.. to może coś ze mną nie tak, bo poród to dla mnie nie było spa XD
Kaamilaaa
I jak, Lilka chetnie rysuje przy swoim stoliku?Możliwe, chociaż jeśli chodzi o ból to raczej mięczak nie jestem. Jednak tam myślałam, że przegryza sobie tętnice, szczególnie przy krzyżowych [emoji14]
Przyszedł stolik. Ale się malizna cieszy Zobacz załącznik 1227136
Ja bym chętnie jakiś zamówiła ale już nie bardzo mam gdzie postawić [emoji1787][emoji1787]
No mi tak mówili przez pierwsze 4 godziny, próbowałam się ogarnac. Później następne 14 już mi było wszystko jedno..Ja przy pierwszym porodzie też się darłam aż do czasu jak mi położna powiedziała że niepotrzebnie się drę i tracę siły, nie skupiam na tym co najważniejsze czyli na tym że dam radę i że już niedługo koniec [emoji846]a przy drugim to już był rzeczywiście lajcik [emoji854]
reklama
Tak. Bardzo ładnie się bawi. Je też przy stolikuI jak, Lilka chetnie rysuje przy swoim stoliku?
Ja bym chętnie jakiś zamówiła ale już nie bardzo mam gdzie postawić [emoji1787][emoji1787]