Magda 2791
Fanka BB :)
Ok chwalę się dziś dopiero 31dc cykle 28-30 dni. Test czułość 25
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej taki test to ja nie wierzę ze oszustwo. Wygląda lepiej jak mój pierwszy ciążowyOk chwalę się dziś dopiero 31dc cykle 28-30 dni Zobacz załącznik 1195856
Ostatnio pisala dziewczyna u nas na grupie, że kiedy ona z mezem po wymazie czekali na wynik to dla córki miała przyjechać karetka zrobić wymaz.Znowu jesteśmy na kwarantannie do czasu wyników testow. Jutro razem z M mamy pobieranie wymazu na 10.50.
Najgorsze ze nie wiem ile tam zejdzie i co mamy zrobic z malym..
To jest na zasadzie kolejki umawiani jestesmy godzinowo.. zostawie malego w łóżeczku z jula.. mam kamerę i bede obserwować go. Wyciągać go z domu ciezko jak gorączkuje. Damy radę ale to chore jest bo powinni przyslac do nas kogos na pobranie w domu wymazow. Przeciez my na kwarantannie w tej chwlli to jak możemy wyjsc na dwor?Ostatnio pisala dziewczyna u nas na grupie, że kiedy ona z mezem po wymazie czekali na wynik to dla córki miała przyjechać karetka zrobić wymaz.
A jeśli chodzi o sam czas kiedy tam pojedziecie to jedno może niech w samochodzie zostaniez nim i na zmianę...
A orientujecie się jak ktoś nie może pojechać do punktu (my np nie mamy samochodu a raczej nie poszlibyśmy sobie ot tak na drugi koniec miasta wiedząc że możemy zarażać) to karetka wymazowa może przyjechać?Znowu jesteśmy na kwarantannie do czasu wyników testow. Jutro razem z M mamy pobieranie wymazu na 10.50.
Najgorsze ze nie wiem ile tam zejdzie i co mamy zrobic z malym..
Nie mam wlasnie pojecia. My auto mamy ale punkt nie jest drive thru tylko to barak postawiony do ktorego trzeba wysiąść i stanac w kolejcr z innymi ludzmi ale w masceKurde... Ta kwarantanna to chyba najgorsza... [emoji51]A orientujecie się jak ktoś nie może pojechać do punktu (my np nie mamy samochodu a raczej nie poszlibyśmy sobie ot tak na drugi koniec miasta wiedząc że możemy zarażać) to karetka wymazowa może przyjechać?
Powinni przyjechać. Zadzwoń do lekarza/sanepidu.To jest na zasadzie kolejki umawiani jestesmy godzinowo.. zostawie malego w łóżeczku z jula.. mam kamerę i bede obserwować go. Wyciągać go z domu ciezko jak gorączkuje. Damy radę ale to chore jest bo powinni przyslac do nas kogos na pobranie w domu wymazow. Przeciez my na kwarantannie w tej chwlli to jak możemy wyjsc na dwor?
Znalazłam takie infoPowinni przyjechać. Zadzwoń do lekarza/sanepidu.