reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Jedziemy w piątek do mojej mamy. Babcia kupiła jej masę klocków i takie coś. Zobaczymy jak się sprawdzi. Do psiej budki wchodzi i ma też swój ulubiony domek, więc jest nadzieja że może być to hit.
IMG_20201012_115905.jpg

Liczba my to mamy w ogródku i sprawdza się super nawet u starszej.
Mój Jasiek mówi już w zasadzie zdaniami, ale po chińsku też się zdarza :) jak się spieszy, je sam łyżka i widelcem. My wróciliśmy z nad morza, nie mogę coś wrócić do rzeczywistości. Liczę na to, że nie pozamykają wszystkiego i znów można będzie wyjechać.

Liczba my to mamy w ogródku i sprawdza się super nawet u starszej.
Mój Jasiek mówi już w zasadzie zdaniami, ale po chińsku też się zdarza :) jak się spieszy, je sam łyżka i widelcem. My wróciliśmy z nad morza, nie mogę coś wrócić do rzeczywistości. Liczę na to, że nie pozamykają wszystkiego i znów można będzie wyjechać.
My to chcemy do domu :D sama jestem ciekawa.

Jedziemy w piątek do mojej mamy. Babcia kupiła jej masę klocków i takie coś. Zobaczymy jak się sprawdzi. Do psiej budki wchodzi i ma też swój ulubiony domek, więc jest nadzieja że może być to hit. Zobacz załącznik 1187245
Ooo fajne na wiosnę bym kupiła. Daj znać czy się sprawdza, w domu nie mam miejsca ale na dwór

U mnie w domu nie ma miejsca 😂😂 za dużo już tych zabawek, a i tak najlepsze są resoraki z 20 letnia tradycją 😁 mamy je po siostrzeńcach. No i polecam taki pociąg z Ikei co buduje się tory, u nas hit budujemy tych torów i mostów na wszystkie pokoje nawet ja mam zajawkę . Ilonaz jaka strojnisia 😁

reklama
Fifi na zimę gotowy. Postawiłam na lasockiego.. zmacalam wszystkie i te mi odpowiadaly kolorystycznie i dobrze sie zginaly. Maly w takich wysokich butach chodzi dość śmiesznie. Czy wasze tez tak muszą sir przyzwyczajać do butow? Czy założą każde i lecą przez świat.
IMG_20201012_215013.jpg

Do góry