reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Jedziemy w piątek do mojej mamy. Babcia kupiła jej masę klocków i takie coś. Zobaczymy jak się sprawdzi. Do psiej budki wchodzi i ma też swój ulubiony domek, więc jest nadzieja że może być to hit.
IMG_20201012_115905.jpg

Liczba my to mamy w ogródku i sprawdza się super nawet u starszej.
Mój Jasiek mówi już w zasadzie zdaniami, ale po chińsku też się zdarza :) jak się spieszy, je sam łyżka i widelcem. My wróciliśmy z nad morza, nie mogę coś wrócić do rzeczywistości. Liczę na to, że nie pozamykają wszystkiego i znów można będzie wyjechać.

Liczba my to mamy w ogródku i sprawdza się super nawet u starszej.
Mój Jasiek mówi już w zasadzie zdaniami, ale po chińsku też się zdarza :) jak się spieszy, je sam łyżka i widelcem. My wróciliśmy z nad morza, nie mogę coś wrócić do rzeczywistości. Liczę na to, że nie pozamykają wszystkiego i znów można będzie wyjechać.
My to chcemy do domu :D sama jestem ciekawa.

Jedziemy w piątek do mojej mamy. Babcia kupiła jej masę klocków i takie coś. Zobaczymy jak się sprawdzi. Do psiej budki wchodzi i ma też swój ulubiony domek, więc jest nadzieja że może być to hit. Zobacz załącznik 1187245
Ooo fajne na wiosnę bym kupiła. Daj znać czy się sprawdza, w domu nie mam miejsca ale na dwór

U mnie w domu nie ma miejsca 😂😂 za dużo już tych zabawek, a i tak najlepsze są resoraki z 20 letnia tradycją 😁 mamy je po siostrzeńcach. No i polecam taki pociąg z Ikei co buduje się tory, u nas hit budujemy tych torów i mostów na wszystkie pokoje nawet ja mam zajawkę . Ilonaz jaka strojnisia 😁

reklama
Fifi na zimę gotowy. Postawiłam na lasockiego.. zmacalam wszystkie i te mi odpowiadaly kolorystycznie i dobrze sie zginaly. Maly w takich wysokich butach chodzi dość śmiesznie. Czy wasze tez tak muszą sir przyzwyczajać do butow? Czy założą każde i lecą przez świat.
IMG_20201012_215013.jpg

Do góry