Nataśka
Fanka BB :)
Hey hey jak tam u Was? My się rehabiltujemy mamy obniżone napięcie i nie chodzimy jeszcze..Spokojnej drogi [emoji847]
A co tam u reszty dziewczyn?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hey hey jak tam u Was? My się rehabiltujemy mamy obniżone napięcie i nie chodzimy jeszcze..Spokojnej drogi [emoji847]
A co tam u reszty dziewczyn?
Oo heej [emoji846]Hey hey jak tam u Was? My się rehabiltujemy mamy obniżone napięcie i nie chodzimy jeszcze..
Widziałam, widziałam fajna jest ja też jeszcze kp ale chciałbym juz skończyć tylko mała w nocy nie toleruje butli.. Dopiero teraz lewdo dało się ją namówić, żeby chociaż na wieczór wypiła u nas też już są ząbki ale taki nerwus się zrobiła, że szok.. Wszystkich dookoła bije, włosy wyrywa... Normalnie nie moje dziecko.. Wiem, że ma czss na chodzenie ale nie ukrywam, że by mi to trochę życie ułatwiło bo trochę ważyOo heej [emoji846]
Na chodzenie to jeszcze ma czas ale skoro macie onm to dobrze ze rehabilitacja jest i będzie tylko lepiej [emoji846]
A u nas jak na zdjęciach kilka postów wyżej [emoji85] młoda szaleje, od rana do wieczora, drzemek prawie nie ma, zębów za to dużo bo 1, 2, 4 i teraz idą już wszystkie naraz 3 i 5... Więc i z jedzeniem teraz znów kiepsko, ale wciąż kp więc chociaż mleko pije ile wlezie [emoji846]
Widziałam, widziałam fajna jest ja też jeszcze kp ale chciałbym juz skończyć tylko mała w nocy nie toleruje butli.. Dopiero teraz lewdo dało się ją namówić, żeby chociaż na wieczór wypiła u nas też już są ząbki ale taki nerwus się zrobiła, że szok.. Wszystkich dookoła bije, włosy wyrywa... Normalnie nie moje dziecko.. Wiem, że ma czss na chodzenie ale nie ukrywam, że by mi to trochę życie ułatwiło bo trochę waży
9800 minimum, ja już chce przestać bo tylko ciągle mniam, mniam i mniam no chsrakterek ma ale nie wiem skąd u niej tyle agresji.. Nikt jej w domu tak nie pokazuje.. A sama z siebie.. No nie wiem liczę na to, że jej trochę przejdzie.. Ktoś mi kiedyś mówił, że może to mieć związek z tym napięciem.. Ale czy to prawda..A ile już waży? Moja to skrzat 8400 [emoji85]bieganie ciągle i to że mało wcina nie pomaga w przybraniu [emoji85] ja się zafiksowałam na punkcie kp i póki co nie myślę o końcu [emoji38]to jest aż niewiarygodne bo w ciąży mówiłam że nie chce kp [emoji85][emoji1787]
Charakterek ma niezły widocznie, Daga za to gryzie wszystko i wszystkich a potem z szaleńczym uśmiechem ucieka i się chichra [emoji23]
A nasz 12.5kg a teraz to juz nawet nie wiem ale dobrze ze juz chodzi.. choc na plazy dzis zrobil nam cyrk.. tak tylko na chwilę poszlismy i bylam pewna ze zimna woda go odstraszy a tu sie okazalo ze goniące go fale tak go rozbawiły ze zabierając go lało sie morze łez, gluty po pas z placzu i az purpurowy byl.. w piasku nie bylo lepiej.. bawil sie pieknie do momentu az brudnymi rękoma od piasku zatarl oczy. Juz z nim na plażę nie pójdziemy9800 minimum, ja już chce przestać bo tylko ciągle mniam, mniam i mniam no chsrakterek ma ale nie wiem skąd u niej tyle agresji.. Nikt jej w domu tak nie pokazuje.. A sama z siebie.. No nie wiem liczę na to, że jej trochę przejdzie.. Ktoś mi kiedyś mówił, że może to mieć związek z tym napięciem.. Ale czy to prawda..
Sorki, że odpisuję dopiero teraz, ale miałam bardzo trudny okres.Dziękuję dziewczyny za życzenia dla Dagi [emoji3590]
Ooo Cześć kochana [emoji3590] dziekujemy za pamięć i życzenia [emoji6] miło cię tu widzieć, może zostaniesz na dłużej? [emoji6]
Co u was? Jak córcia? [emoji3590]
Oo gdzie jesteście ? Moja leży twarzą w piachu i to zaraz po nasmarowaniu. Parę dni byliśmy na plaży po 7 godzin, ale gonitwa za nią była cały czas. Mysle, że u Twojego małego to pierwszy szokA nasz 12.5kg a teraz to juz nawet nie wiem ale dobrze ze juz chodzi.. choc na plazy dzis zrobil nam cyrk.. tak tylko na chwilę poszlismy i bylam pewna ze zimna woda go odstraszy a tu sie okazalo ze goniące go fale tak go rozbawiły ze zabierając go lało sie morze łez, gluty po pas z placzu i az purpurowy byl.. w piasku nie bylo lepiej.. bawil sie pieknie do momentu az brudnymi rękoma od piasku zatarl oczy. Juz z nim na plażę nie pójdziemy
Zobacz załącznik 1150102Zobacz załącznik 1150103
Przypomnij ile twoja córcia ma? Ja już nie ogarniam wieku tych dzieciaczków [emoji28] kojarze tylko Dagę, Filipa, Igora i Lilę [emoji85] no i Tosię Marty bo też z września.Widziałam, widziałam fajna jest ja też jeszcze kp ale chciałbym juz skończyć tylko mała w nocy nie toleruje butli.. Dopiero teraz lewdo dało się ją namówić, żeby chociaż na wieczór wypiła u nas też już są ząbki ale taki nerwus się zrobiła, że szok.. Wszystkich dookoła bije, włosy wyrywa... Normalnie nie moje dziecko.. Wiem, że ma czss na chodzenie ale nie ukrywam, że by mi to trochę życie ułatwiło bo trochę waży