doomi03
Fanka BB :)
Gosia wstaw wyniki dziewczynom. Cieszmy sie razem ja jestem taka szczęśliwa!!!
Ja to samoo czekałam na ten moment
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosia wstaw wyniki dziewczynom. Cieszmy sie razem ja jestem taka szczęśliwa!!!
Gratulacje[emoji3590] teraz mocno zaciskam kciuki żeby wszystko było ok przez kolejne 8 miesiecy[emoji3590][emoji8][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Mam wyniki!
Beta 13,69
Progesteron 37, 21nmol/l czyli przeliczając 11,70 ng/ml
Czyli trochę prog niski, chyba zacznę brać duphaston.
W łazience podciąga się o pralkę i ostatnio mieliśmy upadek [emoji51] łóżeczko mam na górze, a chciałabym mieć też coś na dole właśnie )To musisz brac go ze soba lub na czas lazienki do lozeczka wsadzic. Ja mam łóżeczko turystyczne i ono mi do dzis sluzy jako kojec kiedy wiem ze nie moge miec go na oku.
Zazdroszczę [emoji85] Igor w ogóle nie uważa jak coś zobaczy to puszcza się i leci jak długi [emoji85]A wiecie że Ada ani razu na głowę nie upadła? Ona odkąd zaczęła stawać, to była strasznie ostrożny, może gdzieś raz uderzyła się nie wiem, ale bala się puścić ręce. Jak się męczyła, to jęczała żebym ja posadzila dopóki nie nauczyła się schodzić na kolanka [emoji16] A ja nawet nie doceniam tego, dopiero jak czytam co piszecie [emoji39]
Dzięki spojrzęJa mam lionello Stella. Od kiedy ma pol roku tam rozrabia. Do dzisiaj potrafi się tam bawić nawet godzinę. A jak jestem obok, to otwieram suwakiem i sama wchodzi, wychodzi i tak pół dnia
Zazdroszczę, Igor musi być usypiany i to na rękach [emoji51]U nas to samo. Otwarte łóżeczko i idzie jak ma ochote.. czasem zeby tylko wchodzić i wychodzić albo gdy chce spac to sam wejdzie i się położy. Na noc oczywiście suwak zamykam.
Gratulacje ! :* Trzymam kciuki ! Musi się udać !Mam wyniki!
Beta 13,69
Progesteron 37, 21nmol/l czyli przeliczając 11,70 ng/ml
Czyli trochę prog niski, chyba zacznę brać duphaston.
Jak wyniki synka ? Wiecie już coś? Jeśli oczywiście nie chcesz to nie piszMigdalove gratulacje [emoji7] trzymam kciuki jak zawsze! Oby to bylo TO.
Oooo hej. Jak milo was widziec.. dlugo was nie było. Co u was?Migdalove gratulacje [emoji7] trzymam kciuki jak zawsze! Oby to bylo TO.
O jejku zdrowia dla niej, a jakie miała objawy? Kto z dziećmi został, tata?Laski mamy w rodzinie pierwszy przypadek koronawirusa.. kuzynka na codzien mieszkajaca w Anglii i pracujaca w szpitalu. Od 9 dni sama w nim lezy ma pozytywny wynik.. podobno jest troche lepiej. Ma 2 male coreczki.