reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Wszystkiego Najlepszego dla Filipka [emoji3531] tort piękny ! [emoji2956]Dzień pełen wrażeń a mały taki dzielny i grzeczny. Zjadl poraz pierwszy taka słodycz jaką był tort i bardzo mu smakowal.
Z wróżby roczkowej wyszło mu że będzie księdzem [emoji23][emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 1105605Zobacz załącznik 1105606Zobacz załącznik 1105607Zobacz załącznik 1105608
Ja mam Cybexa Balios S, ale nie jestem zadowolona, koleżanka ma Joia i poleca )Dziewczyny jakie macie spacerówki? Szukam czegoś fajnego dla małej i nasza spacerówka z 2w1 to porażka niestety. Gondola była świetna a tu zonk.
Ja mam valco baby snap trend sport na 4 dmuchanych kołach, składa się jedna ręka, cały wózek waży 8 kg więc raczej mało jak na dmuchane koła. Ja jestem bardzo zadowolona i z gondoli i ze spacerowki. Choc ja właśnie wybierałam wózek pod kątem spacerówki, gondola była dla mnie mało istotna. Są fajne filmiki z tym wózkiem na YouTube. Tylko że z wózkami to sprawa indywidualna z tego co widzę, każdemu co innego pasuje[emoji6]Dziewczyny jakie macie spacerówki? Szukam czegoś fajnego dla małej i nasza spacerówka z 2w1 to porażka niestety. Gondola była świetna a tu zonk.
Ja mam eurocart volt pro. Składa się jedną ręką w torbę na ramię.Dziewczyny jakie macie spacerówki? Szukam czegoś fajnego dla małej i nasza spacerówka z 2w1 to porażka niestety. Gondola była świetna a tu zonk.
Dziewczyny mam nadzieję, że święta mijają spokojnie. Malinka ucałuj to swoje cudo !!!
Ann89
Pamiętam [emoji2] i strasznie mi się podoba, ale dosyć drogo wychodzi a niestety musimy przycisnąć pasa przez ręce koronowirusaJa mam valco baby snap trend sport na 4 dmuchanych kołach, składa się jedna ręka, cały wózek waży 8 kg więc raczej mało jak na dmuchane koła. Ja jestem bardzo zadowolona i z gondoli i ze spacerowki. Choc ja właśnie wybierałam wózek pod kątem spacerówki, gondola była dla mnie mało istotna. Są fajne filmiki z tym wózkiem na YouTube. Tylko że z wózkami to sprawa indywidualna z tego co widzę, każdemu co innego pasuje[emoji6]
Ann89
Piękny ten wózek, zwłaszcza w różowym kolorze [emoji7] a jak koka się sprawują bo to chyba piankowe? W maju wyprowadzamy się na wieś więc koła muszą być dobreJa mam eurocart volt pro. Składa się jedną ręką w torbę na ramię.
Dziewczyny mam nadzieję, że święta mijają spokojnie. Malinka ucałuj to swoje cudo !!!
Ja mieszkam na 3 piętrze. Jak dla mnie sprawuje się super po połamanym chodniku, trawie, skrętny totalnie. Ale jest tak lekki, że nawet wiatr go wywali. To wszystko właśnie zależy od tego co komu potrzeba. Jeśli zależy Ci na masywniejszy no to właśnie joie są fajne. Widziałam w sklepie, ale dla mnie były zbyt ciężkie, żeby nosic. No i też tylko przodem. Kiedy zaczęłam przygodę ze spacerówka na 6 miesiąc -wiedziałam, że przód/tył jest niezastąpiony. Dlatego jeździliśmy moim easy go optimo. Na 10miesiecy kupiliśmy już ten tylko tyłem. W tym momencie to jest dobre rozwiązanie.Piękny ten wózek, zwłaszcza w różowym kolorze [emoji7] a jak koka się sprawują bo to chyba piankowe? W maju wyprowadzamy się na wieś więc koła muszą być dobre
Baliosa chciałam kupić jak byłam w ciąży, ale dla mnie totalny klekot. Chociaż polecany.
paulina1994
Aaa właśnie mi przypomniałaś, że Igor też dziś kończy 10 msc [emoji33] [emoji3531]Cześć ciocia, mamy 10 miesięcy i dwójki dają nam mocno w kość [emoji850][emoji850][emoji850] aż się boję reszty zębów. Pozdrawiamy[emoji173]Zobacz załącznik 1106065Zobacz załącznik 1106066
Księżniczka mała [emoji3531] zaraz rok ! Robicie roczek ? My nadal nie odwołaliśmy może do czerwca wróci wszystko do normy
reklama
Anolik
Na razie się tym nie martwię, bo my i tak mieliśmy robić imprezę w ogrodzie, grill itd [emoji4] więc dużo planować nie trzeba, jednak mam nadzieję, że do tego czasu będzie już trochę lepsza sytuacja (Aaa właśnie mi przypomniałaś, że Igor też dziś kończy 10 msc [emoji33] [emoji3531]
Księżniczka mała [emoji3531] zaraz rok ! Robicie roczek ? My nadal nie odwołaliśmy może do czerwca wróci wszystko do normy