reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ostrzyglam malego sama. Chyba nie ma tragedii 😂😂
IMG_20200405_155054.jpg
IMG_20200405_155029.jpg

reklama
A tak z ciekawosci, czemu tak zrobiłaś ? Krótkie miał włoski. Tak się powinno czy tak sama chciałaś ? Nie w temacie jestem.
Filipek ma strzyzone wloski od 5.5 miesiąca. Bardzo dlugi mu rosnie z przodu taki dzióbek.. i jak scielismy raz to włoski odrastaja coraz szybciej.. ponadto zaznajamiał sie z wizyta u fryzjera co u chłopców jest nieuniknione. Mial juz na tyle dlugie ze jak mu czapeczke zakladalam to wloski mial powywijane i sterczące na wszystkie strony.

Filipek ma strzyzone wloski od 5.5 miesiąca. Bardzo dlugi mu rosnie z przodu taki dzióbek.. i jak scielismy raz to włoski odrastaja coraz szybciej.. ponadto zaznajamiał sie z wizyta u fryzjera co u chłopców jest nieuniknione. Mial juz na tyle dlugie ze jak mu czapeczke zakladalam to wloski mial powywijane i sterczące na wszystkie strony.
Igor chyba oszczędza na fryzjerze dlatego jest ciągle łysy [emoji85]

Moja ma zalizaje. 2 na czole jeden wielki z tyłu karku. Nie wiedziałam, że to genetyczne. Jednak ma to po tacie tylko w większej ilości. Z przodu włosy ktorkie, a z tyłu za uszami dlugasne. Będzie miała kiedyś kłopot je okiełznać, bo tak się zawijają. :p moja mama mówi na to wicherek, bo tak się to u konia podobno nazywa hahah

Łapiemy promienie słoneczne. Korzystamy z ciepła jak się da.
Pozdrawiam e-ciocie ,e-ziomkow i e-ziomalki [emoji2956][emoji2956]
Zobacz załącznik 1102850
Ale wam fajnie [emoji3526]
U nas siedzenie przy oknie to najlepsza zabawa....
Widzę jak ona by szalała na spacerach... Aż piszczy jak widzi jak ktoś idzie czy jak jadą auta..
IMG_20200406_174158.jpeg

reklama
Do góry