reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przebila Mnie he

Ah pazury..kazdej z Nas sie to nalezy

Co do lakierow... Kupujcie najmnirjsze hehe
Szybko traca na waznlsci i wlasciwosciach po otwarciu takze teges

Tez potrafilam miec 50 i wiecej ale gluty mimo dobrych firm. Takze zmadrzalam haha

Kurcze i samowystarczalna jestem a kase przeznaczam na produkty;p ale moze sie kiedys skusze na ten fotel masujacy haha

reklama
Córa co chwile inny kolor chce tak ze dlategp tyle mam. Co tydzien inny kolor ma.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Moja sie uparla że sama sobie bedzie pazury malowac xD teraz juz jej lepiej idzieale na początku to całe paluchy były umazane lakierem

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dzień dobry;*

Ja od rana klientki miałam.

Paznokcie... Temat..szewc bez butów chodzi.... Kocham moją pracę ale sobie nienawidzę robić paznokci.

Zaraz do teściowej na kawę. Na 16.30 mam klientkę a na 18.40 do ginekologa niech da zielone światło;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w chwilach tylko dla siebie czytam książki :-) dzisiaj wyszla nowa książka Dana Browna, jutro przed pracą idę kupić :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Proszę o recenzję tej książki! Przeczytałam (a właściwie pochłonęłam) wszystkie poprzednie. Tą widziałam na plakacie w księgarni i się napaliłam, ale muszę na razie skupić się na pracy i nie mam wolnej chwili. Jak już kupię to na pewno nie powstrzymam sie od czytania :p

Proszę o recenzję tej książki! Przeczytałam (a właściwie pochłonęłam) wszystkie poprzednie. Tą widziałam na plakacie w księgarni i się napaliłam, ale muszę na razie skupić się na pracy i nie mam wolnej chwili. Jak już kupię to na pewno nie powstrzymam sie od czytania :p
Zamowilam przez neta i mam do odbioru w ksiegarni juz dzisiaj ale nie wyrobilam sie zeby przed praca po nia skoczyc. Jego wszystkie poprzednie tez pochlonelam jak gąbka wodę :-) wiec pewnie weekend spedze nad ksiazką bo mloda u tatusia swojego bedzie to bede miala czas na czytanie

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry