reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@ONAONAONA tak to bywa że niektorym się poszczęści w tak młodym wieku, nic tylko pogratulować :)
@zaczarowanaKicia myślę że siostra może Ci trochę....zazdrosci i dlatego takie komentarze z jej strony?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Dobrze że chociaż mój niż mnie rozumie przez cały wczorajszy dzień był obok mnie i przytulać kiedy widział że chce mi się płakać a wczoraj włączył jakiś smutny film żebyśmy mogli razem poplakac

To masz fajnie. Najważniejsze to wsparcie od najbliższej osoby. Moj M z racji trudnwgo dzieciństwa może nie potrafi tak otwarcie okazywac uczuc czy to mi czy to młofej a widzę że kocha nas obie. Wspieramy się wzajemnie. Ile to razy trzymal mnie cierpliwie jak mialam w zeszlym roku napady histerii spowodowane tym całuym sądem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Temat pracy mi sie przewina..
Hm planuje wrocic jak najszybciej.. Na 6 7 h chociazby do tej 15.. Maz bedzie opiekunka:p
Troche inaczej teraz do tego podchodze bo jestem w innej sytuacji;)
Plany planami ale jak to bywa czas wszystko zweryfikuje

reklama
Do góry