reklama
caltha
Fanka BB :)
Emzilka
Kochana byłam wczoraj na IP i lekarka powiedziała że nie wie skąd ta krew ale że nie widzi świeżej krwi. Mówiła że może to być poronienie bo ciąża wygląda na młodszą. Ale że trzeba być dobrej myśli. Mam Duphaston biorę 2x1 rano i wieczorem.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi lekarz przy plamieniu kazał jednorazowo 4 tabletki dupka wziąć.... żeby zrelaksować macice..No ale nie mówię, że i Ty masz tak zrobić,żeby w razie co nie zaszkodzić.....
Agatusia1
Hej
@siwa84 dzwoń do lekarza. Wierzę że wszystko będzie dobrze. Musi być.
@Lanvin Jak sytuacja?
U mnie dziś spadek 10 dpo. Jeśli do piątku nie spadnie zbyt nisko to testuję. Chociaż objawy raczej na @, po za tym że jestem jakaś spokojna i szyjka jest wysoko, a zawsze przed @ miałam nisko.
U nas dziś mega zimno brrrrr....... Jesień.
Pochwalę się ..... moja 4 letnia córka wygrała konkurs plastyczny o bocianach i jedzie na odebranie nagrody Zdolniacha - mama dumna
Dobra zabieram się do roboty, bo dziś wcześniej wychodzę - mam wizytę u dentysty
Miłego dnia
@siwa84 dzwoń do lekarza. Wierzę że wszystko będzie dobrze. Musi być.
@Lanvin Jak sytuacja?
U mnie dziś spadek 10 dpo. Jeśli do piątku nie spadnie zbyt nisko to testuję. Chociaż objawy raczej na @, po za tym że jestem jakaś spokojna i szyjka jest wysoko, a zawsze przed @ miałam nisko.
U nas dziś mega zimno brrrrr....... Jesień.
Pochwalę się ..... moja 4 letnia córka wygrała konkurs plastyczny o bocianach i jedzie na odebranie nagrody Zdolniacha - mama dumna
Dobra zabieram się do roboty, bo dziś wcześniej wychodzę - mam wizytę u dentysty
Miłego dnia
Załączniki
Carmen24l
Dziękuję Kochana. Mam nadzieję że u mnie też będzie wszystko ok. Staram się myśleć pozytywnie.
Bądź spokojna
Ja w 6 tyg poszłam do gina i tez mi powiedział,ze nic nie widać (a wg usg był to 5 tydzień i coś )
Kazał mi iść za 2 tyg w Polsce bo poszłam dzień przed odlotem. Trochę byłam załamana ale jak dziewczynom pokazałam fotkę to jednak one widziały zarodek w środku oczywiście jeszcze bez serduszka . Musisz być cierpliwa i tyle a plamienie możesz mniec w dacie przypuszczalnej miesiączki. Ja miałam tak w pierwszej ciąży, tez jechałam sie skontrolować a jak pojechałam to mnie lekarz jeszcE opierdzielil, ze przyjeżdżam z niczym. No a krwi było co nie miara [emoji37] bierz luteinę i zobaczysz, ze będzie dobrze [emoji847][emoji847]
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Carmen24l
Witam porannie i mam pytanko czy wy też coś tam widzicie??
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba można już gratulować , bo moja kreska była o wiele jaśniejsza [emoji4][emoji4]
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Spark
Widać jak byk!
Witam porannie i mam pytanko czy wy też coś tam widzicie??
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Siwa na co Ty czekasz? Czemu niee pojedziesz na IP?@Flower jest kreseczka gratuluję.
Co do mnie... nadal plamie. Straciłam nadzieję że będzie dobrze. Teraz pozostaje mi tylko czekać na rozwój sytuacji. Tylko ku*wa dlaczego znowu??? Dlaczego nie może być dobrze? Szczerze to wolałabym nie zajść w ciążę niż ją po raz kolejny stracić... też boli ale mniej.
reklama
Spark
Zapomniałam, że byłaś. Chodź ja bym jechała jeszcze raz, może gdzie indziej. Mi kazała zawsze jechać "w trakcie" plamienia bo wtedy widać źródłoKochana byłam wczoraj na IP i lekarka powiedziała że nie wie skąd ta krew ale że nie widzi świeżej krwi. Mówiła że może to być poronienie bo ciąża wygląda na młodszą. Ale że trzeba być dobrej myśli. Mam Duphaston biorę 2x1 rano i wieczorem.