reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Też tak mam [emoji12]

Taaa dobrze Cie rozumiem niestety :/ i jak się później nie denerwować? Moja teściowa mówi, że reklamacji nie przyjmuje...

qdkkj44j6bi2vbec.png
Mi wczoraj powiedziała, że jak ma być szczera to czasem się zastanawia gdzie popełniła błąd...

reklama
Pewnie to nie ma znaczenia, ja się sugerowałam ceną akurat, a firmę Spark poleciła :) zamawiałam za ok. 27 zł z przesyłką. A u Ciebie ile kosztuje?

@Gosiek90, inseminacje u nas miała @bertha, więc ją o to podpytać możesz. Mimo wszystko trzymam kciuki, żeby udało się naturalnie :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

33 zł 100 kapsułek. To chyba cena jeszcze do zaakceptowania :)

To jest porażka, czuję jakbym miała niedługo wychowywać dwójkę dzieci!
Teraz do niego dzwonię bo po 11 wstać miał żeby po części do auta jechać to usłyszałam: oo, dzięki, że mnie obudziłaś bo spałem, budzik mnie musiał nie obudzić.

Nosz kur.. jak muszę wstać to robię po 3 budziki a nie liczę na kogoś!
Udusilabym go! Zamiast Cię odciążyć to jeszcze Ty musisz o wszystkim pamiętać. Nie rozumiem tych facetów... :no::crazy:

teoretycznie 12 dni po owu mnie cycki bola od 3 dni i są powiększone, nawet mąz wczoraj to zauważył
u mnie tez sucho, szyjka jaz miękka raz twarda czasem wysoko czasem nisko...
noto u Ciebie to typowe objawy:)
Ja szyjki nie badam. Kotek to już też możesz zatestowac jak to 12 dpo. Co Ci szkodzi :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi wczoraj powiedziała, że jak ma być szczera to czasem się zastanawia gdzie popełniła błąd...
Haha, ja słyszę to samo! U mojego przykład z góry, jego ojciec nigdy np. nie adorowal jego matki, nie kupował kwiatów, specjalnie o nią nie dbał, a matka wszystkim się zajmowała. Pomijam, że jak miał 18-20 lat to palili z nim trawke na imprezach...i różne takie, a później zdziwiona...Z moim może aż tak źle nie jest, ale też o wszystko trzeba się prosić. Przykład idzie z góry, więc musimy uważać jak wychowujemy nasze dzieci...

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry