reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja biorę metformine (metformax) jeszcze nigdy nie miałam tak pięknego cukru. Ale jest oczywiście efekt uboczny bo juz mam 3kg na + :/
Na bank ci się uda i oby jak najszybciej.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana dziękuję no już 3razy wzięłam i powiem ci 116 cukier po 2godz i dziś spadł na 107rano,a i 98 widziałam,insulina wstrzykniecia nic nie bolą robię sama i będę jeżeli ma to pomóc,

Ja codziennie, ale teraz odczekam i chyba czwartek rano dopiero się przytulimy. muszę M powstrzymać :D :)

Ja tez chyba bede codziennie. Dzisiaj rano i jutro rano bo mamy razem wolne :) a pózniej kino.
Trzymam za was wszystkie kciuki!!!!! Chciałabym prezent na święta....... dla Was tez! Niech moc bedzie z nami haha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie powstrzymuj ;) ważne ze chce :D

Docia ładny spadek. Dasz radę i uda się na bank :))))

Masz rację, ważne że chęci są :) dzisiaj taka śmieszna sytuacja. Mój M pakowal się na siłownię. Mamy ogromną torbę i drugą malutką tej samej firmy. Mówimy na ta malutka "dzidzius". Dzisiaj biore ta torbe i mowie: Mam dla Ciebie dzidziusia. :D a moj M taki szok i mowi, ale takiego prawdziwego :D a nie to za szybko :D

Ja tez chyba bede codziennie. Dzisiaj rano i jutro rano bo mamy razem wolne :) a pózniej kino.
Trzymam za was wszystkie kciuki!!!!! Chciałabym prezent na święta....... dla Was tez! Niech moc bedzie z nami haha

Ohhh tu czuje ciążę na bank ! Znam to kino wolne dodaj jeszcze wino uwierz mi efekt dwóch kresek murowany !
Masz rację, ważne że chęci są :) dzisiaj taka śmieszna sytuacja. Mój M pakowal się na siłownię. Mamy ogromną torbę i drugą malutką tej samej firmy. Mówimy na ta malutka "dzidzius". Dzisiaj biore ta torbe i mowie: Mam dla Ciebie dzidziusia. :D a moj M taki szok i mowi, ale takiego prawdziwego :D a nie to za szybko :D
Jaaaa ale by chciał super ! Mój to w życiu dla niego drugie to kaplica :/

Musimy się trzymać dziewczyny. Bertha gorące uściski dla Ciebie. :) :* musi się udać.

Evelina jakiś cień i ja dostrzegam :D
Bulabasek Facelle zwariował :-D jutro lub pojutrze zrobię Nordtest DOZ i zobaczę czy rossmanowy nie robi mnie w konia o_O
Szyjka mnie boli tak jak zawsze przed @ jedyne co w chodzi pod uwagę to jajniki od 17 dc mnie bolą tzn.tak rozpierają :oo2: ale jakoś nie przemawia za mną wynik tego testu :happy: jak to mówią poczekamy zobaczymy:wink:

reklama
U mnie dziś 20 dc. Od tygodnia jakoś czy może trochę dłużej kłuje mnie prawy jajnik :/
Przez kilka dni bolała też szyjka na szczęście już przestała.
Zaprzestałam robienia testów owu, wyrzuciłam te zrobione. Szkoda, ze zdjęcia nie zrobiłam. Od 8tc do dziś, oprócz dwóch testów każdy z dwoma kreskami. Najmocniejsze z 9 i 17 dc. Ja bym się skłaniała ku owu ok. 15 dc ale wg ovufrend miałam tylko przypuszczalna owu bo ani razu nie miałam temp nawet powyżej 36,6.
Idzie zwariować z tym.

Do góry