reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny, mocno za Was trzymam kciuki!
Tak czytam Wasze historię i wiem jedno, jesteście bardzo silne.

Jestem w 24 dc. Już zwątpiłam. Kompletnie to wszystko nie wygląda jak przed moją pierwszą ciążą. Za wcześnie mdłości, możliwe że jakieś urojone. Testować jezcze nie ma sensu chyba najwcześniej w niedziele (termin @). Jak się ma temperatura do spodziewanej ciąży? jest wtedy podwyższona? czy to bez znaczenia?

Buziaki
Patrycja

Jestem w 24 dc. Już zwątpiłam. Kompletnie to wszystko nie wygląda jak przed moją pierwszą ciążą. Za wcześnie mdłości, możliwe że jakieś urojone. Testować jezcze nie ma sensu chyba najwcześniej w niedziele (termin @). Jak się ma temperatura do spodziewanej ciąży? jest wtedy podwyższona? czy to bez znaczenia?

Buziaki
Patrycja

Temp jeśli już się chce mierzyć, to trzeba zacząć po @. Najlepiej w pochwie, rano koniecznie przed wstaniem z lozka.
Do owu temp są na niższym poziomie, po owu temp skacze i jest na wyższym poziomie, aż do @. Na @ temp spada, na ciążę utrzymuje się wyżej.

A ja osobiście to mierzę temp w czasie @ pod językiem, bo mi spada temp dopiero około drugiego dnia @. Dopiero po @ mierzę na dole innym termometrem, myślę, że się nie powinno mierzyć w różnych miejscach, ale ja już to od dawna robię więc wiem, jakie są różnice pomiędzy pomiarami ;)

Ostatnia edycja:
Hej. Mi od rana dokucza bol podbrzusza. I to dosc mocno. Możliwe ze @ nadchodzi. Testu rano nie robiłam bo nie miałam, ale zaraz chyba skocze bo nawet źle się czuje w głowie mi się kręci przy wstaniu z łóżka. Możliwe ze to od pogody bo grzeje dzisiaj nieźle. Już sama niewiem co o tym myśleć.

reklama

Buziaki
Patrycja
Temperatura jest zwykle podwyższona aż do dnia @, ewentualnie spada na kilka, kilkanaście godzin przed. Jeśli jest się w ciąży to jest podwyższona cały czas, nie spada.

Do góry