madziolina_p
Fanka BB :)
Meriva też to przeszłam, bardzo mi przykro... Tyle Cię mocno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Natka wczoraj urodzila, zobacz na fb lub na zamknietym ,sa fotki Filipka, ja czekam na @ lub jej brak, jak tam dzieciaki?niedrobie was
Ja tydzień bylam z malutkim w szpitalu z podejrzeniem zapalalenia płuc,w piątek nas wypisali
czasu brak na wszystko
mruva przykro mi tule
Natka urodziła już?
Lux jak starania?
pomyliłam się z pospiechu heh już widziałam na zamkniętymNatka wczoraj urodzila, zobacz na fb lub na zamknietym ,sa fotki Filipka, ja czekam na @ lub jej brak, jak tam dzieciaki?
uuo to zdrowka dla smyka, ja na sobote mam terminpomyliłam się z pospiechu heh już widziałam na zamkniętym
dzieciaki już ok chociaż starszy mimo 2tyg antybiotyku nadal kaszle i tu jest najgorzej bo jak pojde do lekarza to skierują go do szpitala a ja niedam rady z nim siedzieć a sam niebedzie chciał bo się zapłacze i nie wiem co dalej :-/ a na kiedy masz termin?