reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
dzięki. czekam tylko na czas kiedy znowu będziemy mogli się starać. jedyna dobra rzecz w tym nieszczęściu to to, że udało nam się zapłodnienie bo po 24 miesiącach tracilam juz nadzieje, ze nam się uda. teraz wiem ze to możliwe. lekarka pozwoliła nam się starać po świętach. w necie piszą ze nawet po 6 miesiącach się powinno. ale biorąc pod uwagę czas jaki nam zajął terax. wole zacząć wcześniej bo jak znowu tyle by to trwało to będę chociaż o pół roku do przodu.

EM Ka a kiedy zaczeliscie się starać? w listopadzie czy grudniu? ja to najbardziej się boje ze znowu będzie długo bo teraz jak juz pisałam trwało to dwa lata bez przerwy. Mężowi wyszło, że sklejaja mu się plemniki i mały procent dociera. ladowalam w niego cynk witaminę C i kwas foliowy, ponadto zaczął pić więcej wody i chodzić na siłownię. i nie wiem czy pomogło to, czy w końcu jak odpuscilismy to wpasowalismy się idealnie w czas jajeczkowania :) czas pokaże. póki co odczuwam wielka chęć zbliżenia a nie wiem czy możemy ;) wizytę mam za tydzień.

niedrobie was
Ja tydzień bylam z malutkim w szpitalu z podejrzeniem zapalalenia płuc,w piątek nas wypisali
czasu brak na wszystko
mruva przykro mi tule
Natka urodziła już?
Lux jak starania?
Natka wczoraj urodzila, zobacz na fb lub na zamknietym ,sa fotki Filipka, ja czekam na @ lub jej brak, jak tam dzieciaki?

Natka wczoraj urodzila, zobacz na fb lub na zamknietym ,sa fotki Filipka, ja czekam na @ lub jej brak, jak tam dzieciaki?
pomyliłam się z pospiechu heh już widziałam na zamkniętym
dzieciaki już ok chociaż starszy mimo 2tyg antybiotyku nadal kaszle i tu jest najgorzej bo jak pojde do lekarza to skierują go do szpitala a ja niedam rady z nim siedzieć a sam niebedzie chciał bo się zapłacze i nie wiem co dalej :-/ a na kiedy masz termin?

reklama
pomyliłam się z pospiechu heh już widziałam na zamkniętym
dzieciaki już ok chociaż starszy mimo 2tyg antybiotyku nadal kaszle i tu jest najgorzej bo jak pojde do lekarza to skierują go do szpitala a ja niedam rady z nim siedzieć a sam niebedzie chciał bo się zapłacze i nie wiem co dalej :-/ a na kiedy masz termin?
uuo to zdrowka dla smyka, ja na sobote mam termin

Do góry