reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Luxi-tak a pozniej będę szalec na zakupach a jak wasze staranka?
Kasik dziękuję ;*
Kasik dziękuję ;*
EM Ka
Fanka BB :)
Happy ślicznie wyglądasz
Moja beta dzis wskazała cud - cykl myslalam, ze stracony bo tak zreszta mi powiedział lekarz podczas monitoringu , tydzień pózniej poleciałam do innego który robiąc usg spytał tylko czy sie staraliśmy i ze mam w terminie om zrobić betę zanim odstawię dupka w innym wypadku bym nie robiła tym bardziej ze test wczoraj i dzis wyszedł negatywny. ale beta mowi co innego na szczęście dobranoc dziewczynki
Moja beta dzis wskazała cud - cykl myslalam, ze stracony bo tak zreszta mi powiedział lekarz podczas monitoringu , tydzień pózniej poleciałam do innego który robiąc usg spytał tylko czy sie staraliśmy i ze mam w terminie om zrobić betę zanim odstawię dupka w innym wypadku bym nie robiła tym bardziej ze test wczoraj i dzis wyszedł negatywny. ale beta mowi co innego na szczęście dobranoc dziewczynki
madziolina_p
Em ka to super, powtórz ja jeszcze czy przyrasta
EM Ka
Tak tak powtórzę ale przyrasta bo pierwszy raz robiłam w piątek i wyszło zaledwie 7,8 wiec myslalam ze moze jakiś błąd labo a tu proszę
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Emka-pięknie ciche gratki
hej!!!
mam serdecznie dosyc tego dnia!!! urwal nam sie tlumik i ledwo dojechalam do pracy, szybko pobieglam kupic gumy do niego, a tu 15 rodzajow tego, ale po modelu mi dobrali i dzis bede miec to zrobione, o ile dojade, rano siadl nam junkers do grzania mieszkanka, ale juz jest zrobiony, w pracy kociol, zmiany cen, zamowienia, towar ehh, ruch duzy, 3 godz siku trzymalam, bo nie bylo kiedy wyjsc, no urwanie glowy
Happy u nas juz drugi cykl leci, konczy mi sie @
mam serdecznie dosyc tego dnia!!! urwal nam sie tlumik i ledwo dojechalam do pracy, szybko pobieglam kupic gumy do niego, a tu 15 rodzajow tego, ale po modelu mi dobrali i dzis bede miec to zrobione, o ile dojade, rano siadl nam junkers do grzania mieszkanka, ale juz jest zrobiony, w pracy kociol, zmiany cen, zamowienia, towar ehh, ruch duzy, 3 godz siku trzymalam, bo nie bylo kiedy wyjsc, no urwanie glowy
Happy u nas juz drugi cykl leci, konczy mi sie @
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Luxi-współczuję i trzymam kciuki za kolejny cykl
reklama
czołem kobitki. ja juz po przejściach. po tym bladym teście zrobiłam kolejny. wyszły dwie piękne krechy. cud istny cud, który trwał 10 tygodni pierwsze usg potwierdziło pecherzyk. w 8 tyg było już coś więcej ale wskazywało na 6 tydzień po wielkosci. potem trwały następne 2 tyg które były decydujące. i ostatecznie jak usłyszałam, że ciąża jest ale się nie rozwija to jakby mnie coś w łeb walnelo. to był taki cud zajścia w ciaze po 24 cyklach, że nie brałam pod uwagę ze może być zle. tym bardziej, że piersi ciągle bolały tak samo. we wtorek dostałam tabletki. przejście tego było tak okropne, że chce o tym zapomnieć jak najszybciej. wczoraj łyżeczkowanie. dopiero dziś, kiedy świadomość dochodzi do tego, że już po wszystkim, potrafię normalnie o tym mówić i myśleć. teraz tylko wrócić do normalnych cykli i wracamy do kolejnych starań.