Wie kotos co z asch? Martwie sie trochę
Ja też już z niecierpliwością wyczekuje jakiś znaków życia..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wie kotos co z asch? Martwie sie trochę
I jak tam znalazlas cos?Happy ano to pewno, ze jak masz cos pustego to wykorzystasz przy okazji, ja niestety nie posiadam pustych mebli ale nawet cos wypatrzylam i może sie zdecyduje :-)
Asch pewnie juz dzidzi tuli [emoji14]Wie kotos co z asch? Martwie sie trochę
I jak tam znalazlas cos?
Asch pewnie juz dzidzi tuli [emoji14]
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
glupi sen, niedobry sen, mi sie snilo, ze moja szwagierka w ciazy jest, wiesz ta poryta, maniaczka noworodkowLuxi-super ze na nowym
Renata, znam sytuacje gdzie dziewxzyna dowiedziala się w 5 miesiacu jak zaczęły się porzadne ruchy
Ha jutro wizyte mam, beda sprawdzac serduszko...śniło mi się ze serdiszko nie biło....bize dlaczego mam takie sny
przeciez ona mowi do corki w piatek, ti ti ti moja myśko slicna itp, tesciowa moiwe, normalna ty nie jestes, ona ma 10 lat i mow do niej normalnie, ehh, brak slow po prostu, nic sie nie martw, mlodytszybko wyzdrowieje a na usg moze juz plec poznaszLuxi-no nir powinna byc bo dziecko starsze bedzue i skrzywdzone:/
Czesto mam takie sny ale liczę ze jutro wszystko bedzie ok, S. Ma wolne i miał isc ze mna ale zostaje w domu bo maly giraczkujr i nir cgce go ciągnąć