reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hej, my juz na nowym mieszkanku :biggrin2:
ogolnie to o malo nasza wyprowadzka sie w sadzie nie skonczyla, poniewaz wlascicielka poprzedniego mieszkania, ktore zajmowalismy probowala nam wmowic, ze nie zaplacilismy jej za uwaga-pierwszy miesiac mieszkania dwa lata temu, jak ja to uslyszalam to mowie, pani jest niepowazna, jak moglismy nie zaplacic jak byla umowa notarialna i umowa egzekucyjna? nie placac wylecielibyśmy z mieszkania a ona swoje dalej, ze nie bylo placone i juz, ja sie wkurzylam i mowie, ze moja tesciowa jest swiadkeim jak dawalam pani kase za czynsz, wynajem i notariusza, jak to uslyszala to sie zamknela i zmienila temat, uslyszalam,ze jestem beszczelna odpowiadając jej mhm , tak, no, ok (bylo po 22-ej, na pol spalam jak zadzwonila) i rozlaczylam sie, potem ta wariatka zadzwonila do mojego Tomka i mowi nadal, ze mamy jej odac ta kase, a on, ze przeciez bylo placone i nic jej dawac nie bedziemy, i wtedy sie wygadala, ze musi pomoc finansowo core, bo ona nie ma...jak Tomek to uslyszal to mowi tak, naszym kosztem panie chce corce pomoc, za nasz pieniadze? jak pani moze byc taka? i od slowa do slowa, oddala nam polowe kaucji, czesc wziela za zniszczenia plotu na dzilace, ktory popsuli nam jacys chlapacy i czesc na pokrycie rachunkow, ktore przyjda w lutym i marcu, jaka ulge poczulam jak sie wyprowadzilam, az lzy mi lecialy, ze uwolnilam sie od tej psychicznej baby, bo ona nam nerwow napsula, to tylko my wiemy :wściekła/y:

Witam po raz kolejny .:happy:
tak jak pisałam wcześniej miałam podejrzenia że mogę być w ciąży którą potwierdziły 3 testy a teraz już tydzień po terminie miesiączki jestem pewna na 100% , ale mam jednak obawy co do wieku ciąży ponieważ mam już dość uwypuklony brzuch na tyle że ostatnio moja koleżanka zapytała czy czasem tam coś nie skrywam bo podobno przytyłam jednak tylko 26.12 mój okres był wyjątkowo skąpy trwał jakieś niecałe 2 dni chociaż zawsze miewałam takie lekkie krwawienia od zawsze odkąd dostałam pierwszą miesiączkę...
wybiegając myślami wstecz muszę przyznać że i wcześniej mogło być ryzyko zajścia w ciąże często kochaliśmy się z mężem bez zabezpieczenia zaraz po miesiączce jakieś 3-4 dni a ja czuję się naprawdę jakby to był już co najmniej 3 miesiąc spodnie które kupiłam miesiąc wcześniej są ciasne czuje dziwny ucisk na pęcherz i coś w rodzaju ruchów dziecka a ponieważ urodziłam już trójkę dzieci wiem jak to wygląda i raczej bym nie pomyliłam tego z niczym innym :shocked2:sama już głupieje do ginekologa idę 16-tego lutego a do tego czasu chyba zwariuje :happy:jak myślicie dziewczyny czy to co opisałam jest możliwe???? :errr:
pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie z góry dziękuje za odpowiedz

No Lux nareszcie na nowym, super :-) odpoczniesz od tesciowej i tej właścicielki-wariatki..

Renata nie wiem co Ci powiedzieć, no byloby ciekawie jakby sie okazalo, ze Twoje przypuszczenia sie potwierdza i faktycznie to jakis 3 miesiąc. Ale raczej nic innego jak usg tego nie potwierdzi. Więc pozostaje czekać albo umówić sie do innego gina na szybszy termin. Ja bym chyba tyle czasu nie wytrzymala.

Luxi-super ze na nowym
Renata, znam sytuacje gdzie dziewxzyna dowiedziala się w 5 miesiacu jak zaczęły się porzadne ruchy
Ha jutro wizyte mam, beda sprawdzac serduszko...śniło mi się ze serdiszko nie biło....bize dlaczego mam takie sny

Luxi-super ze na nowym
Renata, znam sytuacje gdzie dziewxzyna dowiedziala się w 5 miesiacu jak zaczęły się porzadne ruchy
Ha jutro wizyte mam, beda sprawdzac serduszko...śniło mi się ze serdiszko nie biło....bize dlaczego mam takie sny
glupi sen, niedobry sen, mi sie snilo, ze moja szwagierka w ciazy jest, wiesz ta poryta, maniaczka noworodkow

Luxi-no nir powinna byc bo dziecko starsze bedzue i skrzywdzone:/
Czesto mam takie sny ale liczę ze jutro wszystko bedzie ok, S. Ma wolne i miał isc ze mna ale zostaje w domu bo maly giraczkujr i nir cgce go ciągnąć

reklama
Luxi-no nir powinna byc bo dziecko starsze bedzue i skrzywdzone:/
Czesto mam takie sny ale liczę ze jutro wszystko bedzie ok, S. Ma wolne i miał isc ze mna ale zostaje w domu bo maly giraczkujr i nir cgce go ciągnąć
przeciez ona mowi do corki w piatek, ti ti ti moja myśko slicna itp, tesciowa moiwe, normalna ty nie jestes, ona ma 10 lat i mow do niej normalnie, ehh, brak slow po prostu, nic sie nie martw, mlodytszybko wyzdrowieje a na usg moze juz plec poznasz

Do góry