reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Luxi zawsze lepiej się przebadać, nie zaszkodzi to na pewno. I oczywiście kciuki za staranka! :)

Happy a Ty się nie zamartwiaj na zapas, bo niczemu dobremu to nie służy!

Ja mam jutro wizyte u gina i juz się doczekać nie mogę, żeby zobaczyć co tam u mojej niuni, jak urosła i czy wszystko w porządku, mam nadzieję, że tak, chociaż trochę mnie martwi jej słaba ruchliwość.

reklama
[QUOTE="happymum20, post: 13685173, member: 118928"wszędzie i jak test zrobiony?
Asch?co tam u ciebie sie dzieje?
Luxi-staranka rozpoczęte?
Ja 3.02 mam wizyte u poloznej a 11.03 usg polowkowe :) ciekawe kto tam tak naprawde siedzi Noemi cz Dylan :D[/QUOTE]

Tak zrobiony dwie kreski z tym że druga blada ale wszedzie

[QUOTE="happymum20, post: 13685173, member: 1189
enata-i jak test zrobiony?
Asch?co tam u ciebie sie dzieje?
Luxi-staranka rozpoczęte?
Ja 3.02 mam wizyte u poloznej a 11.03 usg polowkowe :) ciekawe kto tam tak naprawde siedzi Noemi cz Dylan :D[/QUOTE]

Tak zrobiony dwie kreski z tym że druga blada kazdy

reklama
Do góry