on jest ogromny i jeszcze ladnie, wysokoWkleje Wam foto sprzed pobytu w szpitalu.Te zyly sa okropne ale potem pewno znikna...( mam nadzieje )
reklama
A on raz wyzej,raz nizej wszystko zalezy jak mala sie ulozy.Raz miedzy cycami a brzuchem przestrzen ze piesc moge wlozyc a jak siedze brzuch opiera sie na kolanach a jak sie chyba rozprostuje troche ( tak mysle bo az zebra bola ) to wydaje sie wyzej...W kazdym razie mala opasc musiala bo lekarka przy badaniu paluchami dotyka ja po glowie.Tak mi juz ktores badanie z rzedu mowi
no to uszykowala sie do wyjscia ladnie, mojej bratowej Zuza nadal posladkowo ulozona, ale to 7 miesiac wiec ma czas sie obrocic, a tak piczka kopie, ze az brzuch podskakuje, jak przykladam reke to czuc bardzo mocne kopniaki, lekarka pyta sie bratowej czy czuje okolo 10 razy dziennie porządne ruchy a bratowa mowi no czuje 200 ruchow hahaah, pilkarke bedziemy miec chybaA on raz wyzej,raz nizej wszystko zalezy jak mala sie ulozy.Raz miedzy cycami a brzuchem przestrzen ze piesc moge wlozyc a jak siedze brzuch opiera sie na kolanach a jak sie chyba rozprostuje troche ( tak mysle bo az zebra bola ) to wydaje sie wyzej...W kazdym razie mala opasc musiala bo lekarka przy badaniu paluchami dotyka ja po glowie.Tak mi juz ktores badanie z rzedu mowi
natka90
Fanka BB :)
Luxi za to potem jak wystrzeli to bedzie w szoku.Chyba ze bedzie miala szczescie i nie wiele przybedzie
U mne waga stala a czasem i spadala a potem jak dowalilo tak teraz mam 15kg na plusie.Ale na szczescie poszlo tylko w brzuch i dziekuje Bogu ze tylko zyly powychodzily ale rozstepow na brzuchu nie ma jupiii
Ja sie smarowalam czym sie dalo, a rozstepy mi na "boczkach" wyszly :/ Martwie sie, ze zaraz wylezie wiecej ;(
Slicznu brzusioWkleje Wam foto sprzed pobytu w szpitalu.Te zyly sa okropne ale potem pewno znikna...( mam nadzieje )
no to uszykowala sie do wyjscia ladnie, mojej bratowej Zuza nadal posladkowo ulozona, ale to 7 miesiac wiec ma czas sie obrocic, a tak piczka kopie, ze az brzuch podskakuje, jak przykladam reke to czuc bardzo mocne kopniaki, lekarka pyta sie bratowej czy czuje okolo 10 razy dziennie porządne ruchy a bratowa mowi no czuje 200 ruchow hahaah, pilkarke bedziemy miec chyba
U mnie to bylo tak do pewnego momentu, ze ja Filipa potrafilam nie czuc caly dzien... czasami kilka dni pod rzad... juz nie wspomne o tym, zeby ktos inny mogl sie tym raczyc. Teraz w sumie lepiej nie jest... poprostu mam leniwe dziecko [emoji14]
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Aschlee-to i tak nieźle,ja mialam 20na plusie z Dennisem,żyły tez mi nie wyszly q na brzuchu rozstepow nie mam,jedynie na biodrach.
Asch-na pewno znikną.brzuszek cudny
Luxi-ja tak z mlodym mialam ze jak poszlam na polowkowe usg to mi sie babka pytala czy obcego tam mam bo juz na brzuchu bylo tak widac
Asch-na pewno znikną.brzuszek cudny
Luxi-ja tak z mlodym mialam ze jak poszlam na polowkowe usg to mi sie babka pytala czy obcego tam mam bo juz na brzuchu bylo tak widac
no to uszykowala sie do wyjscia ladnie, mojej bratowej Zuza nadal posladkowo ulozona, ale to 7 miesiac wiec ma czas sie obrocic, a tak piczka kopie, ze az brzuch podskakuje, jak przykladam reke to czuc bardzo mocne kopniaki, lekarka pyta sie bratowej czy czuje okolo 10 razy dziennie porządne ruchy a bratowa mowi no czuje 200 ruchow hahaah, pilkarke bedziemy miec chyba
No to niech sie cieszy, ze ją tak czuje, bo moja mala chyba podobnie jak Fifi Natki, tez raczej leniwa wczoraj az sie przestraszylam bo drugi dzien z rzędu praktycznie wcale jej nie czułam, co prawda zdaje sobie sprawe, ze u mnie jeszcze na porządne kopniaki pora przyjdzie, ale i tak sie zmartwilam, ze nawet smyrniec nie czulam.. na szczęście jak sie polozylam i M sie troche poprzytulal do brzucha i go podotykal to sie troche powiercila i sie uspokoilam :-)
Alez u mnie dzisiaj od rana śnieżyca, ledwo wyszlam z auta do pracy, pare metrow i bylam cala biala jak balwan
Asch piękny brzunio :-) ciekawe kiedy ta Twoja mala sie wykluje :-)
u nas tez sypalo po czym skonczylo sie tylko mala iloscia sniegu na chodnikuNo to niech sie cieszy, ze ją tak czuje, bo moja mala chyba podobnie jak Fifi Natki, tez raczej leniwa wczoraj az sie przestraszylam bo drugi dzien z rzędu praktycznie wcale jej nie czułam, co prawda zdaje sobie sprawe, ze u mnie jeszcze na porządne kopniaki pora przyjdzie, ale i tak sie zmartwilam, ze nawet smyrniec nie czulam.. na szczęście jak sie polozylam i M sie troche poprzytulal do brzucha i go podotykal to sie troche powiercila i sie uspokoilam :-)
Alez u mnie dzisiaj od rana śnieżyca, ledwo wyszlam z auta do pracy, pare metrow i bylam cala biala jak balwan
Asch piękny brzunio :-) ciekawe kiedy ta Twoja mala sie wykluje :-)
reklama