Hehe spoko parkuj na balkonie ten ozdobiony girlanda na balustradziejak bedziesz widziala miotle na niebie to ja
reklama
natka90
Fanka BB :)
Piersi z kurczaka w panierce i jakis sos moze machne [emoji14] Brak weny.. . [emoji14]hej ja mam wolne, co macie na obiad? ja mam gnoccchi z warzywami plus sos pomidorowy i mozzarella
Za to pospalam sobie do 12
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Piersi z kurczaka w panierce i jakis sos moze machne [emoji14] Brak weny.. . [emoji14]
No to chociaż pospalas :-)
ok miejsce mi zrobHehe spoko parkuj na balkonie ten ozdobiony girlanda na balustradzie
wolne masz czy juz masz to zwolnienie? jak to teraz wyglada?Piersi z kurczaka w panierce i jakis sos moze machne [emoji14] Brak weny.. . [emoji14]
natka90
W pon mi sie platny urlop konczy i od pon az do macierzynskiego bede na zwolnieniuwolne masz czy juz masz to zwolnienie? jak to teraz wyglada?
Za pranie i prasowanie panicza garderoby sie wzielam
ooooo u nas tez wielkie porzadki dzis, samiec w koncu sie ogarnal na porzadnie i duzo juz zrobilW pon mi sie platny urlop konczy i od pon az do macierzynskiego bede na zwolnieniu
Za pranie i prasowanie panicza garderoby sie wzielam
natka90
No u nas sie porzaki dopiero zaczna, bo dzisiaj ten zalany pokoj bedzie wykonczony i bede mogla posprzatac ten burdel... syf sie taki wszedzie nanosil, ze glowa mala...ooooo u nas tez wielkie porzadki dzis, samiec w koncu sie ogarnal na porzadnie i duzo juz zrobil
nienawidze remontow wrrrrNo u nas sie porzaki dopiero zaczna, bo dzisiaj ten zalany pokoj bedzie wykonczony i bede mogla posprzatac ten burdel... syf sie taki wszedzie nanosil, ze glowa mala...
reklama
natka90
Ja Lux tez, ale mus to musnienawidze remontow wrrrr