reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Aschlee-póki co byle do poniedziałku a wogole to przedwczoraj mialam wrazenie ze czuje ruchy i mowie kurcze nie możliwe i moeie do S. Przyłoż reke tak mocniej (w dolnym lewym poko brzucha a taz w 6tc byl dzidziuch) no i poczuł 2pukniecia i mowi ze na pewno mamy jazdy albo to jelita,no ale bylam z malym w przychodni i spotkalam położną wiec zapytalam a ona mowi ze mało prawdopodobne ale przy mojej wadze(a raczej chudosci) i przy rozmiarze mojego brzucha to możliwe,jednak od tego czasu nie było powtórki wiec chyba to jie to i musze jeszcze czekac
natka90
Fanka BB :)
U mnie to pierwszy porod wiec nie wiem czego sie spodziewacNatka-podobno ze drugim razem lepiej idzie ho wiemy co robić
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Natka-nie spodziewaj sie niczego i nastaw sie pozytywnie bo kazdy porod jest inny
natka90
Ja sie ogolnie staram nie myslec o tym wogole, bo nigdy nie wiadomo co mnie czeka...Natka-nie spodziewaj sie niczego i nastaw sie pozytywnie bo kazdy porod jest inny [emoji14]
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Aschlee 12tc ale w ciazy z Dennisem w 16tc byly takie ze nawet polozna mówiła ze mocno czyc jak mi serducha sprzetem szukała
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
natka90
Nic nie widac :/dziewczyny, jestem w szoku, 12tc i taki brzuch...
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
natka z telefonu mozr nie być widać zaraz wrzuce jeszcze raz