reklama
Tylko tu jakosc masakra bi zdjecie laptopa zrobiłam
No juz ładnie zaokrąglony zwłaszcza jak na 12 tc :-)
natka90
Fanka BB :)
SlicznyTylko tu jakosc masakra bi zdjecie laptopa zrobiłam
To druga ciaza wiec tez inaczej widac
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
EM Ka
Fanka BB :)
Happy a który to tc przypomnij bo nie widze suw na telefonie ? O juz widze faktycznej fajna chatka juz ale wiesz w drugiej podobno idzie szybciej
A xo do
Znieczulenia od dwóch koleżanek ktore rodziły plus minus kilka mcy jak ja miały obie dziewczynki i obie znieczulenie to było in tak wszystko jedno a nie miały takich sił adrenaliny zeby przeć i obie trafiły puls pod koniec tzn te dziewczynki :/
Dobranoc kobietki !
A xo do
Znieczulenia od dwóch koleżanek ktore rodziły plus minus kilka mcy jak ja miały obie dziewczynki i obie znieczulenie to było in tak wszystko jedno a nie miały takich sił adrenaliny zeby przeć i obie trafiły puls pod koniec tzn te dziewczynki :/
Dobranoc kobietki !
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Luxi-najsmieszniej ze waga wcale jakos wielce w górę nie idzie ale to dobrze
moja bratowa dopiero w 7 miesiacu czyli teraz przybrala 7 kg, a to to waga stala w miejscuLuxi-najsmieszniej ze waga wcale jakos wielce w górę nie idzie ale to dobrze
Luxi za to potem jak wystrzeli to bedzie w szoku.Chyba ze bedzie miala szczescie i nie wiele przybedzie
U mne waga stala a czasem i spadala a potem jak dowalilo tak teraz mam 15kg na plusie.Ale na szczescie poszlo tylko w brzuch i dziekuje Bogu ze tylko zyly powychodzily ale rozstepow na brzuchu nie ma jupiii
U mne waga stala a czasem i spadala a potem jak dowalilo tak teraz mam 15kg na plusie.Ale na szczescie poszlo tylko w brzuch i dziekuje Bogu ze tylko zyly powychodzily ale rozstepow na brzuchu nie ma jupiii
no bratowa az zylaki ma na udach i pochwie, masakra, tyje teraz dnia na dzien aaa i bratanica inne imie dostanie, Zuza bedzie, bo Jula, jej starsza corka stwierdzila, ze ma dwie ciocie Madzie i siostra Madzia to juz za duzo hahahLuxi za to potem jak wystrzeli to bedzie w szoku.Chyba ze bedzie miala szczescie i nie wiele przybedzie
reklama