reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Luxi wstawie ci foto ale pozniej usune zeby nie smiecic. Zdjecie robione w 1 dzien 9tc czuli tydzien temu...super aktualnego nie mama.nie patrz tylko na twaz bo bez make up wygladam jak brzydka nastolatka

Załączniki

• 1451292866174.jpg
    1451292866174.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 39
  • 1451292926901.jpg
    1451292926901.jpg
    67,9 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Luxi no moje noce wygladaja tak ze klade sie kolo 23 bo o 23 biore leki potem co max 2 godziny wstaje na siku czasem ledwo dojde z lazienki do lozka i juz czuje ze mi sie chce a mala jak ma za malo miejsca przez pecherz to bez wachania wali po nim tak ze musze leciec biegiem bo boje sie ze inaczej sam peknie ;)

Happy dawaj foto brzuszka.Moj juz tez ogromny.Czasem jak mam wstac czy dluzej chodzic to po prostu chce mi sie plakac bo boli i brzuch i kregoslup i najgorzej to rozchodzace spojenie.To jest bol nie do zniesienia czasem.

Teraz przed swietami waga byla + 13kg :eek::eek::rolleyes::rolleyes:

PS dopiero teraz zobaczylam foteczki ;) slicznie juz widac ze mieszka w nim Fasolis ale bardzo duzy nie jest :tak:
Aczkolwiek teraz to juz zacznie smigac z dnia na dzien

Aschlee'-oj pamietam ta bolesna końcówkę,ja przytylam z mlodym 20kg a przy moim rozwalonym kregislupie to bylo zbyt dużo a i tak rodzilam w 37tc.
Aschlee-wszyscy co mnie znaja widza bo 2miesiace tamu plaski brzuch,mięśnie i 60cm w tali

Luxi no moje noce wygladaja tak ze klade sie kolo 23 bo o 23 biore leki potem co max 2 godziny wstaje na siku czasem ledwo dojde z lazienki do lozka i juz czuje ze mi sie chce a mala jak ma za malo miejsca przez pecherz to bez wachania wali po nim tak ze musze leciec biegiem bo boje sie ze inaczej sam peknie ;)

Happy dawaj foto brzuszka.Moj juz tez ogromny.Czasem jak mam wstac czy dluzej chodzic to po prostu chce mi sie plakac bo boli i brzuch i kregoslup i najgorzej to rozchodzace spojenie.To jest bol nie do zniesienia czasem.

Teraz przed swietami waga byla + 13kg :eek::eek::rolleyes::rolleyes:

PS dopiero teraz zobaczylam foteczki ;) slicznie juz widac ze mieszka w nim Fasolis ale bardzo duzy nie jest :tak:
Aczkolwiek teraz to juz zacznie smigac z dnia na dzien
mojej bratowej uciska Madzia w 6 miesiacu a co dopiero Tobie na koncowce heh, dasz foto brzuchola?

Happy brzus piekny teraz bedzie rosl i rosl hihi

Luxi no ucisk na to spojenie juz mnie tak meczy ze 3 miesiace :( czasem najmniejszy ruch daje taki bol jakby mi te kosci pekaly i rozrywalo od srodka :/ sorki za opis

No to wklejam fote sprzed swiat i obrzarstwa :)

Załączniki

• 1451294036967.jpg
    1451294036967.jpg
    61,6 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry