reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja mam zrobić tylko sałatki bo.mama mięsa porobi, ja coś na zimno przygotuję, a do mięs pewnie zrobię ziemniaki pieczone i kapustę zasmażaną. A na zimno sałatkę z pulpetami, no i sałata lodowa z kurczakiem w sosie chrzanowym,poza tym brokuły w sosie czosnkowym i zimne nóżki ale z drobiu (kurczak + indyk). Chyba nic więcej mido głowy nie przyjdzie

reklama
hej laski :-)
jestem po koszmarnej nocy, zle spalam, mialam jakies koszmary o mordowaniu :no:
Asch trzymaj sie tam mocno i nie daj sie :-)
Kasik, Natka-no strata dziecka bardzo siedzi w glowie, ja do dzis mam napady placzu i mysle jakby moje dziecko teraz wygladalo itp
Kamka to fajna imrezka Ci sie szykuje, masz urodziny tak jak moj brat, on tez z 14 grudnia :-)

Oni tu maja swoje zasady i jedyne co slysze to prosze sie nie denerwowac....tylko wiecie po tym co przeszlam do lekarzy mam lekko mieszane uczucia.Gdyby nie ten lekarz ktory teraz sie trafil nie wiem czy bylabym na tym samym etapie bo tamci wvzesniej zamiast dac leki jedynie gadali prosze probowac dalej kiedys sie uda...
Staram sie jednak wierzyc ze teraz juz musi byc dobrze.Marze zeby dotrzymam do polowy stycznia chociaz.Ale wiem tez ze to nie tylko odemnie zalezy.
Na bole brzucha biore magnez i jak bardzo boli paracetamol bo tak kazali.A przyczyny nue znalezli: moze od rozciagania,moze od ruchow Malej....wszystko moze.
Teraz kolejne ktg i badanie z USG 15.12 potem 21.12 a potem nie wyznaczyli bo nie wiadomo co dalej

Oni tu maja swoje zasady i jedyne co slysze to prosze sie nie denerwowac....tylko wiecie po tym co przeszlam do lekarzy mam lekko mieszane uczucia.Gdyby nie ten lekarz ktory teraz sie trafil nie wiem czy bylabym na tym samym etapie bo tamci wvzesniej zamiast dac leki jedynie gadali prosze probowac dalej kiedys sie uda...
Staram sie jednak wierzyc ze teraz juz musi byc dobrze.Marze zeby dotrzymam do polowy stycznia chociaz.Ale wiem tez ze to nie tylko odemnie zalezy.
Na bole brzucha biore magnez i jak bardzo boli paracetamol bo tak kazali.A przyczyny nue znalezli: moze od rozciagania,moze od ruchow Malej....wszystko moze.
Teraz kolejne ktg i badanie z USG 15.12 potem 21.12 a potem nie wyznaczyli bo nie wiadomo co dalej
czyli co, pozostaje Ci czekac tak?

Tak :/ innego wyboru nie dali.Dzis czuje sie troche lepiej chociaz zobaczymy co bedzie dalej bo to dopiero rano jest.Mala szaleje od rana ze chyba mi zebra polamie ale z tego akurat sie ciesze bo czuje ogromny niepokoj jak za dlugo spi.I wczoraj glowe chyba miala nizej bo nawet do ubikacji chodzilam po scianach bo caly dol tak mnie bolal.Dzis jak na razie jest lepiej i oby tak zostalo

Tak :/ innego wyboru nie dali.Dzis czuje sie troche lepiej chociaz zobaczymy co bedzie dalej bo to dopiero rano jest.Mala szaleje od rana ze chyba mi zebra polamie ale z tego akurat sie ciesze bo czuje ogromny niepokoj jak za dlugo spi.I wczoraj glowe chyba miala nizej bo nawet do ubikacji chodzilam po scianach bo caly dol tak mnie bolal.Dzis jak na razie jest lepiej i oby tak zostalo
sie zameczysz kobieto :no: ani to chodzic, ani to dobrze sie ruszyc i jeszcze niewiadomo co dalej :szok:

Asch och kurcze :/ takie czekanie to dopiero denerwuje.. niech Ci ten czas zleci jak najszybciej bo sie biedna zameczysz. Oby Ci mala tak dzis nie "dokuczala".

reklama
Asch głowa do góry. Dasz radę. Każdy dzień jest na wagę złota. Oszczędzaj się jak tylko możesz. Żeby czasem nie było tak, że nawet przenosisz tę ciąże i trzeba będzie wywoływać ;)

Do góry