reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Lux zajdziesz nawet nie będziesz wiedziała kiedy. A co do częstych poronien to jest to prawdą. Moja ciocia położna mówi, że teraz nieliczne kobiety donoszą swoją pierwsząciąże. Statystyki pod tym względem są piorunujące. Teraz wogóle ile jest par które chcą mieć dzieci a nie mogą. Masakra

reklama
ja tabsy bralam, nie ukrywam tego, ale bym mloda i nie chcialam wtedy miec dzieci, mam uczulenie na lateks wiec u mnie gumki odpadaly i teraz bede sie glowic czy tabsy mi tam poprzestawiały

Natka90 -ja bylam glupsza...zalozylam implant anty krory faszerowal mnie hormonami...zdjelam po roku...dawno a caza dopiero teraz...nie zabespieczalismy sie rok temu pol roku staran...masakra jakas

Ja zaszlam w ciaze na tabsach... ale nie planowalismy wtedy ciazy. Ciezki okres mialam i musialam pominac "kilka" tabletek i wyszlo jak wyszlo. Dopiero jak poronilam to doszlo do mnie...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Lux zajdziesz nawet nie będziesz wiedziała kiedy. A co do częstych poronien to jest to prawdą. Moja ciocia położna mówi, że teraz nieliczne kobiety donoszą swoją pierwsząciąże. Statystyki pod tym względem są piorunujące. Teraz wogóle ile jest par które chcą mieć dzieci a nie mogą. Masakra
zobaczmy w jakich my czasach zyjemy, praca po tyle godzin, malo snu, stres, jakies nerwy ciagle :no: to sie zbiera i jeszcze ta zywnosc, nawet mam watpliwosci czy te produkty eko rzeczywiscie sa eko :no:

nie moge przezyc tego jak kobiety porzucaja swoje dzieci na smietniku..ile par nie moze miec dzieci, jak dlugo czekaja na adopcje, na in-vitro (jesli kogos stac), a ktos nieodpowiedzialny robi se dziecko i je tak po prostu wyrzuca jak zepsuty przedmiot, co trzeba miec w glowie :no:

Natka, Happy wiecie, nie ma co sie licytowac, mamy prawo antykoncepcje stosowac, tylko to szkodzi i tego nie zmienimy
Natka ja poronilam a tabletek wtedy nie bralam, nie obwiniaj sie :-)

reklama
Do góry