a ja dbalam o ciaze, o siebie i tez poronilam i co mam powiedziec? potem mowilam, a moze cos dzwignelam, a moze za pozno lekarz stan zapalny zdiagnozowal i za pozno leki dal a moze to a moze tamto, to boli i wspomnienia wracajaNatka...ja tez poronilam,tez doszło do mnie jak stracilam ale bylam wtedu mloda i jeszcze głupsza niz teraz
reklama
natka90
Fanka BB :)
Lux ja sie tak wlasnie tlumaczylam przed soba... a bo nocki robilam, a bo po 14h w pracy, a bo tabsy a bo to a bo tam to... teraz wiem, ze sie tak stalo bo sie stalo. Gdyby nie poronienie to teraz by Filipa w moim brzuchu nie bylo... szczescie w nieszczesciu
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Witam sie wieczorna pora.
Ojej ilez tu dzis emocji, ile smutnych a zarazem pięknych słów.. nic dodac nic ująć.. moge tylko dopowiedziec Aschlee, ze duzo o Tobie myślę i trzymam mocno kciuki, zebys wytrwala jak najdłużej ;* całe szczęście, ze chociaż z tą piersią nic groźnego.
A co do poronien..to w tym temacie z własnego doświadczenia na szczęście nie mogę sie wypowiedziec, moge sie tylko domyślać jaki to ból i trauma.. ale niestety są w życiu sytuacje na które wpływu nie mamy i obwinianie siebie (oczywiście bezpodstawne) jest bez sensu i jeszcze bardziej pogłębia traume. Życie jest chole.rnie ciężkie, ale trzeba zacisnąc zęby, podnieść glowe i dac rade.
Lux mass racje co do tych co dzieci na śmietniki wyrzucają, to juz jest totalny absurd i bestialstwo.. nie mieszczące sie w mojej głowie :/
Ojej ilez tu dzis emocji, ile smutnych a zarazem pięknych słów.. nic dodac nic ująć.. moge tylko dopowiedziec Aschlee, ze duzo o Tobie myślę i trzymam mocno kciuki, zebys wytrwala jak najdłużej ;* całe szczęście, ze chociaż z tą piersią nic groźnego.
A co do poronien..to w tym temacie z własnego doświadczenia na szczęście nie mogę sie wypowiedziec, moge sie tylko domyślać jaki to ból i trauma.. ale niestety są w życiu sytuacje na które wpływu nie mamy i obwinianie siebie (oczywiście bezpodstawne) jest bez sensu i jeszcze bardziej pogłębia traume. Życie jest chole.rnie ciężkie, ale trzeba zacisnąc zęby, podnieść glowe i dac rade.
Lux mass racje co do tych co dzieci na śmietniki wyrzucają, to juz jest totalny absurd i bestialstwo.. nie mieszczące sie w mojej głowie :/
Witam wieczornie ja leze bo brzuch mnie napierdziela niemilosiernie i cale krocze...nawet do WC chodze o scianach bo boje sie ze na nogach nie ustoje :/ bardzo kiepski dzien dzis mam
Dziekuje Wam za cieple slowa i wsparcie.Jestescie wielkie
Dziekuje Wam za cieple slowa i wsparcie.Jestescie wielkie
kamkaz
Asch jesteś w domu czy w szpitalu? Podali Ci te sterydy na rozwój płucek? Bo nic nie czytałam na ten temat, jeśli pisałaś to sorki przeoczyłam
Nie chca ich na razie podawac.Tlumacza sie tym ze skurcze sa nieregularne :/ powiedzieli ze je podadza w momencie jak beda pewni ze cos zaczyna sie dziac
Oby sie tylko nie spóźnili..
kamkaz
Nie chca ich na razie podawac.Tlumacza sie tym ze skurcze sa nieregularne :/ powiedzieli ze je podadza w momencie jak beda pewni ze cos zaczyna sie dziac
Każdy szpital ma swoje zasady. Unas dawają od razu. Nie wiem czy to lepiej czy gorzej. Nigdy ich podawanych nie miałam wię nie do końca się w tym orientuję. W każdym razie Twój szpital wie co robi i musisz im zaufać. Wkońcu tam pracują lekarze co wiedzą lepiej od nas. Kiedy teraz wizyta i ktg? A czy te bóle brzucha wiedzą od czego są? Dostałaś coś na nie aby je wyciszyć?
Kurcze Asch myślę o Was i wierzę że to tylko niebezpieczny zakręt na Waszej drodze a potem to już zostanie ostatnia prosta i córeczka będzie z Wami uważaj na siebie, nie stresuj się i myśl pozytywnie
kamkaz
Ja dziś jadę zrobić badania przed porodem, mam nadzieję że już ostatnie a potem na małe zakupy. W sobotę mam pełen dom ludzi. Mój mąż zaprosił najbliższą rodzinę i zrobił mi tym ogromną radość. Otóż 14 kończę 30 lat. I na sobotę (aby wszyscy mogli przyjechać) zamówił dla mnie torta i ciasto w cukierni a mama przygotowuje jakieś jedzonko. Dowiedziałam się o tym przez przypadek wczoraj bo odebrałam tel z cukierni jaki ma mieć smak ten tort. W szoku byłam. Nie wiedziałam o czym mowa ale mama słyszała tę rozmowę i dałam Ją do słuchawki a oni się później przyznali do planu. Niespodzianka bardzo ładna. No i będą 23 osoby
reklama