wiem, ale to jest za wczesnie, juz jedna taka historie mialysmy tu, z tym, ze wtedy sie urodzily dziewczynki w 31 tc, jakie to nerwy, stresLuxuorius-prawda jest taka ze jesli porod sie zaczyna moga ga postrzymac ale niestety nie na długo
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Luxuorius-wiem...ale moze u asch będzie inaczej
natka90
Fanka BB :)
Lux nie krakaj [emoji14]
Ash czekaj na decyzje ordynatora i 3mam kcuki zeby wszystko bylo ok :*
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Ash czekaj na decyzje ordynatora i 3mam kcuki zeby wszystko bylo ok :*
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Aschlee...trzymam kciuki...zebus chiciaz jeszcze miesiac dala rade! Ja rodzona w terminie a 2200g za to moj mały 37tc i 3460 będzie dobrze! Musi byc
natka90
Trzeba myslec pozytywnie, bo negatywy nikomu nie pomogly jeszcze
ze co, ze ja pisze negatywy? a co ma napisac? Asch zacisnij nogi i nie rodz? no sorry Natka, ale ciagle cos sie dzieje, co daje do myslenia, ze moze Asch nie dotrwac do bezpiecznych 37 tygodni ciazy, martwie sie i to bardzo, ale trzeba miec swaidomosc, co sie moze wydarzyc, przypomnij soebie historie Lilo co tam bylo...tez niby kazda pisala, a co Ty gadasz, ze Cie boli, ze to, ze tamto i jak szybko poszlo? nagle skurcze i ledwo do szpitala dojechali a male juz byly na swiecie
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Luxuorius-zgadzam sie to nie nagatywy...ja np jestem realistka...miesiac przy skurczach dotrwac to cud i taka prawda 2 tygodnie to juz wyczyn
reklama
natka90
To moze tylko ja jestem taka ze wole napisac, ze wszystko bedzie dobrze. Co ma byc to i tak sie stanie...