tez fajne, masz jeszcze czas, moze inne tez wpadna Ci w uchoLuxuorus najsieszniejsze ze dla chlopca póki co tylko Dylan nam sie podoba
reklama
mocno? zmykaj na ip, szybko!!Ejjjj dziewczyny zaczynam sie bac....poszlam do lazienki patrze na papier a tam sluz podbarwiony krwia
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Aschlee ja Cie nie chce straszyc ale ja tak miałam jak mi wypadl czop sluzowy
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Aschlee-jadz do szpitala o dawaj znac co sie dzieje,martwimy sie o ciebie!
Najprawdopodobniej byl to kawalek czopa sluzowego.Kroplowka i do domu gdyby sie powtorzylo odrazu do kliniki i juz mnie nie wypuszcza i trzeba bedzie podac sterydy.Torbe mam miec spakowana na wszelki wypadek od dzis.Zero dzwigania,jak najmniej lazenia,zero nerwow,stresu itp
Lekarz powiedzial ze nikt mi nie powie ile jeszcze pochodze.Boje sie strasznie.Modle sie zeby do stycznia dotrzymac :/ no i zobacza co w poniedzialek wyjdzie na wizycie i ktg.Gdyby bole sie nasilily badz staly regularne mam natychmiast przyjezdzac
Lekarz powiedzial ze nikt mi nie powie ile jeszcze pochodze.Boje sie strasznie.Modle sie zeby do stycznia dotrzymac :/ no i zobacza co w poniedzialek wyjdzie na wizycie i ktg.Gdyby bole sie nasilily badz staly regularne mam natychmiast przyjezdzac
madziolina_p
Fanka BB :)
Jej Ash obyś wytrzymała, ale jak dzięcioł będzie chciał wcześniej wyjść to myślę że też będzie wszystko w porządku. Już dzidzia jest duza
reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Aschlee dbaj o siebie.