reklama
Happy Ty chudzinko.
Ja przed ciaza wazylam 55 kg i tez na poczatku chudlam zamiast tyc.Juz mnie straszyli kolo 4 mc ze jak dalej bedzie to mnie zostawia w szpitalu ale potem jak waga wystartowala tak teraz jest +10 kg a z tymi co na poczatku zgubilam +13kg
Dziekuje Wam za kciuki.Rano wstalam cieszylam sie ze nic nie boli ale posiedzialam chwile i zas sie zaczyna bol wiec dzis ksiazka,kocyk i leze caly dzien.
Ja przed ciaza wazylam 55 kg i tez na poczatku chudlam zamiast tyc.Juz mnie straszyli kolo 4 mc ze jak dalej bedzie to mnie zostawia w szpitalu ale potem jak waga wystartowala tak teraz jest +10 kg a z tymi co na poczatku zgubilam +13kg
Dziekuje Wam za kciuki.Rano wstalam cieszylam sie ze nic nie boli ale posiedzialam chwile i zas sie zaczyna bol wiec dzis ksiazka,kocyk i leze caly dzien.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Aschlee-ja w ciazy z synkiem +22 wygladalam jakbym blizniaki miala miec
Ty z tych szczuplych wiec chyba duzo nie przytyjesz :-)Mi sie marzy przytyc maks 10kg.. ale co z tego wyjdzie to sie okaże.
Ty z tych szczuplych wiec chyba duzo nie przytyjesz :-)
Ja taka szczupła to nie jestem Asch na końcówce waży tyle co ja na początku
no to chyba Ci aparat wyszczupla hihi, bo na fotkach chudzielecJa taka szczupła to nie jestem Asch na końcówce waży tyle co ja na początku
reklama
no to chyba Ci aparat wyszczupla hihi, bo na fotkach chudzielec
Photoshop te sprawy hehe