reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Hello ja po wizycie
Vivi rosnie bardzo szybko.
Plan dokladny porodu ustalimy za dwa tygodnie bo dostalam holter zeby zobaczyc jak czesto sa te ataki teraz.Kardiolog nie bardzo chce wyrazic zgody na sn.Powiedzial ze wiele powie mu holter no i musza zobaczyc jak z waga Vivi bedzie za dwa tygodnie bo jak bedzie dalej rosla szybko to gin tez zabroni sn bo ze to za duze ryzyko by bylo
Dzis z wizyty jestem zadowolona bo sprawdzali nawet to czy nie jest pookrecana pepowina bo z corka byl ten problem dlatego najpierw rodzilam sn a jak juz ryzyko bylo za duze zdecydowali o cc.Lozysko dwa tygodnie temu bylo 1 stopien Grannum dzis wyszlo ze 2

reklama
Hello ja po wizycie
Vivi rosnie bardzo szybko.
Plan dokladny porodu ustalimy za dwa tygodnie bo dostalam holter zeby zobaczyc jak czesto sa te ataki teraz.Kardiolog nie bardzo chce wyrazic zgody na sn.Powiedzial ze wiele powie mu holter no i musza zobaczyc jak z waga Vivi bedzie za dwa tygodnie bo jak bedzie dalej rosla szybko to gin tez zabroni sn bo ze to za duze ryzyko by bylo
Dzis z wizyty jestem zadowolona bo sprawdzali nawet to czy nie jest pookrecana pepowina bo z corka byl ten problem dlatego najpierw rodzilam sn a jak juz ryzyko bylo za duze zdecydowali o cc.Lozysko dwa tygodnie temu bylo 1 stopien Grannum dzis wyszlo ze 2
chyba nie dotrwasz do stycznia

Aschlee-mam nadzieje ze zostaniesz w dwupaku do nowego roku.
Ja dzisiaj czuje sie nieźle ale schudlam...kilogram w 5 dni...teraz waze 50kg...mam nadzieje że nie zaszkodzi to dziecku
Luxuorius-pociesze cue ze nam padl samochod i jakies £500 pójdzie na naprawę wuec prezety tylko dla małego ;)

Aschlee co ma być to będzie. Ty ze zwojej strony robisz wszystko aby tę ciąże donosić ale jak dziecko będzie chciało wyjść wcześniej to wyjdzie i Ty ba to wpływu mieć nie będziesz. Czy lekarz nie wspominał abyś dostała sterydy na szybszy rozwój płuc u dziecka? Ewentualnie zapytaj na wizycie tak w razie czegoś.

Asch kochana faktycznie duże ryzyko że jednak do stycznia nie dotrwasz, ale mocno trzymam kciuki, żebyś jednak wytrzymała jak najdluzej! A jak nie da rady to wierzę w to, że i tak będzie wszystko dobrze. Tylko tak jak Kamka mówi, dobre by było żeby dzieco miało podane sterydy na rozwój płucek.. mniejsze ew. komplikacje później. Trzymaj się kochana i dużo wypoczywaj! :* robisz co w Twoich siłach :)

Aschlee-mam nadzieje ze zostaniesz w dwupaku do nowego roku.
Ja dzisiaj czuje sie nieźle ale schudlam...kilogram w 5 dni...teraz waze 50kg...mam nadzieje że nie zaszkodzi to dziecku
Luxuorius-pociesze cue ze nam padl samochod i jakies £500 pójdzie na naprawę wuec prezety tylko dla małego ;)

Ja od początku ciąży mam ciągle 2 kg na minusie,a to już 17 tydzień, także nie przejmuj się kochana ;) nie powinno zaszkodzić. Mi mój lekarz ciągle powtarza, że im szczuplejsza mama tym lepiej. Aczkolwiek Ty to chudzinka jak 50 kg, u mnie niestety 64 :p a wymiotujesz?

reklama
Do góry