kamkaz
Fanka BB :)
To brzuchatki jak sie czujecie ? Opowiadajcie ? ja tak tęsknie za tym stanem! My byliśmy zmuszeni odstawić sie od piersi aby pojawiła sie owu... Mam trochę niesmak w związku z tym ze nie czekałam do samoodstawienia bo wiem ze nastąpiłoby to za Gora kilka miesięcy bo mój syn fajnie je inne posiłki .. No ale bardzo chcemy rodzeństwo dla niego wiec nie ma co czekać .
Ani się nie obejrzysz a się uda zobaczysz. A jak przyjdą objawy.... zatęsknisz za dotychczasowym stanem.
Ja ogólnie czuję się ok. Co raz bardziej odczuwam brzuch. Tzn coś zaboli, uciśnie itd. No i brzuch powoli zaczyna mi przeszkadzać w funkcjonowaniu. Dopiero teraz zrozumiałam że mam zbyt krótkie ręce). Ale jeszcze 5 -6 tyg więc przeleci jak woda. No i czuję napinanie si€ macicy ale póki co bezboleśnie więc oki.
A muszę się pochwalić że dzisiaj w nocy poszłam spać po 24. Wstałam o 7.30 i w nocy do łazienki wstawałam tylko raz Co prawda zaraz po przebudzeniu musiałam lecieć no ale sam fakt. No i moja dzidzia zmienia położenie w brzuszku bo już nie kopie w pęcherz tylko w pachwinę prawą. Pewnie stąd ta różnica w wizytach w wc