reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

hej, ten post kieruje do starych bywalczyn, Asch, Kamki, Kasika i reszty, wiecie jak to bylo, jak nam sie ekipa rozwalila, jak laski na kakako uciekly, mnie namawialy, ale zostalam tu i nie zaluje, bo wiem, ze nam tak dupska na kakako obrobily (zyczliwe mi doniosly) i potem powstal zamkniety, pamietacie jak ja sie czulam jak ciagle ktos sie pytal-pLux a czemu przerwalas starania,no co ty gadasz, ze z kwestii finansowych, przeciez dacie rade z jednej pensji,(w portfel mi zajrzeli czy co) malo kto mnie rozumial, ze chce zmienic prace, tylko stala ekipa mnie wspierala, nie odeszlam jednak z forum mimo przerwy, wiec i Wy ciazowki jak i staraczki nie miejcie oporow pisac tu, bo jestemy jak wielka rodzina i niech tak juz zostanie, ooo, a jesli komus to kuzwa nie pasuje, to nich spier.dala i koniec, mamy sie wspierac a nie kuzwa wytykac, a ty jestes staraczka/ciezarowka i nie masz tu pisac, no ludzie, litosci...nie o to tu chodzi, ja nawet jak zajde to bede siedziala na staraczkach by wspierac te, ktore zostaly na placu boju ♥

Ostatnia edycja:
reklama
Aschle w takim razie trzymam kciuki za wizyte! Oby obeszło sie bez insuliny..

Lux noo bardzo ładnie choć moze ostro napisane, ale zgadzam się w zupełności :) pamiętam jak po tysiąckroc razy powtarzałas dlaczego przerwałas starania.. az juz Ci współczulam ze wkoło musiałas walkowac ten sam temat.. na dodatek dość często bez zrozumienia niestety.

Aschle w takim razie trzymam kciuki za wizyte! Oby obeszło sie bez insuliny..

Lux noo bardzo ładnie choć moze ostro napisane, ale zgadzam się w zupełności :) pamiętam jak po tysiąckroc razy powtarzałas dlaczego przerwałas starania.. az juz Ci współczulam ze wkoło musiałas walkowac ten sam temat.. na dodatek dość często bez zrozumienia niestety.
ja nie mam wyrzutow, ze tak na ostro poszlam, bo wiem, ze na kakao tez o nas bylo ostro pisane, takze oko za oko, nie pozwole by ktos o nas zle mowil, mimo iz przedtem "falszywie" nas wspieral :wściekła/y:

A mnie naszla wena na robienie literek dla malej :D juz 6 godzin nad nimi siedze mam nadzieje ze efekt bedzie ok bo sie zdenerwuje :D

Lux to tak chyba zawsze musi być, że znajdą się tacy co za plecami tyłek obrobią. Ale ta ekipa, która została jest naprawdę super. Nie zawsze się zgadzamy, ale każdy każdego akceptuje. Różnice poglądów są potrzebne. Ważne żeby starać się zrozumieć drugą stronę. Ja ostatnio mało piszę, ale czytam na bieżąco i nie raz wasze słowa dodają mi otuchy! :) :) :)

Ashlee pochwał sie literkami ;)))

Happymum20 pisałam wczesniej, ale widze ze nie dodało mojego posta. Szkoda ze takie zasady ze po roku bo przynajmniej wiadomo by buło o co cho... Choć w pl to tez zależy od lekarza. Wiec kciukasy aby sie teraz udało ;)
Nie dziekuje ;)

Aschlee25 rownież nie dziekuje :) Tobie życzę aby ta cukrzyca niedoskwierala!

Wczoraj Wam pisałam ze staramy sie trochę ba ślepo bo bez @, a tu proszę jaka niespodziewajka , nigdy nie cieszyłam sie z @;) wiec teraz mogę zacząć starania pełna para jak to mowia ;) to co mogę wejść do "ekipy"?:) hehe

reklama
EM Ka nigdy nie myslalam ze bede sie cieszyc ze u kogos pojawila sie @ ale bardzo sie ciesze kochana.No to teraz juz nie staracie sie na slepo :thumbup: Oby nastepna juz nie przyszla przez najblizsze 9 miesiecy :tak:

Skaba zagladaj czesciej.Jestesmy po to zeby sie wspierac:tak:

Luxi jeszcze chwilka i wracacie do staranek :)
Teraz to juz zleci raz dwa,za moment bedziesz brac leki, Swieta,Nowy rok i staranka.
Ale ten czas zlecial :eek:

Prosze bardzo oto efekt mojego calodziennego siedzenia przy maszynie :)

Ostatnia edycja:
Do góry