reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

no a na facebooku to az oczy bola.. posty "Spodziewa sie dziecka.." wyskakuja jak grzybki po deszczu :) Gratulacje dla bratowej :-D z jednej strony fajnie.. jednego chrzesniaka mam.. teraz dojdzie jeszcze jeden... ale juz 2 pozostalym odmowilam haha :)
bratowa juz ma corka, cudowna sliczna rezolutna 7-latke, ktora skradla moje serce a teraz takie malenstwo bedzie do kochania jeszcze jedno, az sie serce raduje :-D u mnie na fejsie tez wysyp ciaz i narodzin dzieci obecnie :-)

reklama
Dzien dobry i smacznego :)

Poczytalam troszke poprzednie posty zeby nie byc do tyłu.. i tak jak mowilyscie o objawach to tak sie zastanawiam czy pamietacie te takie pierwsze, pierwsze objawy.. z samiutkiego poczatku kiedy jeszcze nie wiedzialyscie o ciazy :) osobiscie za duzo sobie wkrecam.. alee.. zobaczymy
U mnie pierwsze objawy to bardzoooo widoczne zyly na piersiach i powyzej piersi. Do tego straszne gazy mialam. Jakos 4 dni przed @ myslalam, ze chora jestem, bo katar straszny dostalam i sie czulam tak slabo, ze ledwo na nogach stalam ;p A pozniej to juz tylko gozej bylo [emoji14]
no a na facebooku to az oczy bola.. posty "Spodziewa sie dziecka.." wyskakuja jak grzybki po deszczu :) Gratulacje dla bratowej :-D z jednej strony fajnie.. jednego chrzesniaka mam.. teraz dojdzie jeszcze jeden... ale juz 2 pozostalym odmowilam haha :)
U mnie w rodzinie dzieci sie nie rodza :/. Strasznie malo mlodych ludzi jest.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

witam się i ja
witam nowa staraczke i &&&& za ciebie
kasik na objawy zawsze jest czas wiec się ciesz poki ich niemasz heh
u mnie tez wszyscy dookoła rodza,sa w ciąży,na fb jeszcze prawie nikt niewie ale lada chwila wstawie jakas fotke
cos miałam jeszcze napisac ale już nie wiem co

bratowa juz ma corka, cudowna sliczna rezolutna 7-latke, ktora skradla moje serce a teraz takie malenstwo bedzie do kochania jeszcze jedno, az sie serce raduje :-D u mnie na fejsie tez wysyp ciaz i narodzin dzieci obecnie :-)

Dziewczynki zawsze sa sliczne i rezolutne :-) taka juz nasza natura.. no wiec czas chyba tez zaktualizowac swoj status.. hihi... zartuje oczywiscie.. :-) nic na sile jak to mowia :) ale takie male do kochania i przytulania... az sie rozmarzylam .. :)

witam się i ja
witam nowa staraczke i &&&& za ciebie
kasik na objawy zawsze jest czas wiec się ciesz poki ich niemasz heh
u mnie tez wszyscy dookoła rodza,sa w ciąży,na fb jeszcze prawie nikt niewie ale lada chwila wstawie jakas fotke
cos miałam jeszcze napisac ale już nie wiem co
Ja sie za pierwszym razem pochwalilam i tego bardzo zaluje. Teraz tego bledu nie popelnie.

Dziewczynki zawsze sa sliczne i rezolutne :-) taka juz nasza natura.. no wiec czas chyba tez zaktualizowac swoj status.. hihi... zartuje oczywiscie.. :-) nic na sile jak to mowia :) ale takie male do kochania i przytulania... az sie rozmarzylam .. :)
mam tez w rodzinie trzylatka i zawsze musze go tak wycalowac i wykochac a on juz sie nie daje :-D

U mnie pierwsze objawy to bardzoooo widoczne zyly na piersiach i powyzej piersi. Do tego straszne gazy mialam. Jakos 4 dni przed @ myslalam, ze chora jestem, bo katar straszny dostalam i sie czulam tak slabo, ze ledwo na nogach stalam ;p A pozniej to juz tylko gozej bylo [emoji14]

U mnie w rodzinie dzieci sie nie rodza :/. Strasznie malo mlodych ludzi jest.

ja teraz mam lekkie przeziebienie przez te pogody.. wrr.. az sie z domu nie chce wychodzic.. kaszelek i katar... ale to dopiero tydzien.. czekam z niecierpliwoscia .. :-)

reklama
Do góry